Esterka napsal:
Mari, líbí se mi, jak dopředu píšeš, že jednu zatím
Já měla STOPSTAV po prvním klukovi a po chvilce už máme smečku
. Naši jsou na prochajdách závislí, tak bude super mít další parťáky
. Jj, taky jsem si říkala jak malá: ještě jednou se vyspinkám a bude tu tchořík. Tak, těšíme se na parťáka
Hah ja mám stop stav rozhodne už od pořízení pejska
Momentálen viem, že už pořízení fretičky je luxus. Mám pre ňu (teda preňho ) už komplet výbavičku, i niečo navyše - a viem, že bežné mesačné náklady na jeho "provoz" v pohode finančne zvládam. Zatiaľ však neviem, ako to bude s veterinármi, očkovaním, kastrací, a vôbec... veterinári sú hodne drahí a ja na tom finančne nie som rozhodne tak, aby som si mohla vyskakovať. Navyše ešte neviem, ako budem fretičku zvládať, ako bude vychádzať s pejskom atď.
Preto zatiaľ rozhodne len jedna
Ale priznám sa, mám trošku zajačie úmysly a síce zatiaľ len v kutiku srdca a nie nahlas (pssst), ale fretího kamoša pre toho môjho prcka by som raz rada.... predsalen so mnou a pejskom sa síce možno freťáček vyhrá do sýtosti, ale plne mu freku nenahradíme. A vidieť blbnúť dve fretky, honiť sa po byte a blázniť sa, vidieť ich spolu komunikovať - musí byť nádherné
A síce mám už vrcholný stop stav, hovorím si, že je možno lepšie pořídit druhú fretku kým je ten môj ešte mlaďoch, aby si na seba ľahšie zvykali. Predsalen, doniesť druhú fretku až o pr rokov, keď už bude mojfreťák Pán alebo dokonca Senior, bude potom náročnejšie na zžívanie.
No, uvidíme
Moc sa teším na spoločné prochajdy a ostatnými freťulami