petulevrtule napsal:
Tak to, my bychom rádi teda moc nejeli
co vím, tak na výstavách se přenášejí nemoci....A sama je pořádám, sice u jiných zvířat, ale moc dobře vím, jak se taková potvrzení pro zvířata dělají. Jí pije?? štempl a je zdravé, vezmou si za to peníze a tím to končí bez jakéhokoliv vyšetření. Tudíž holky nebudu zbytečně vystavovat riziku, které je tam opravdu velké ať si říká kdo chce co chce...Je málo veterinářů, kteří jsou svědomití a zvířata řádně vyšetří a i tak mohou mít skryté nemoci...Tudíž zůstáváme doma a mohu mít klidné svědomí
A navíc, stejně bychom nic nevyhráli...Jet se tam podívat bez nich, to jo, ale s nima..ne ne ne
..no od toho je taky veterinarni prejimka na vystave..
Tam jsou veterinari svedomiti a nepusti nemocne zvire. A svrab i kdyz je poznamka v ockovaku, ze je negativni prohlizet maji taky.. No a co se tyce ECE (coz predpokladam myslis taky) chyti fretka i na obycejne prochazce s jinou.. Fretka moji kamaradky to ted mela jen diky operaci - diky tomu to propuklo (jak to tak byva) a ta fretka se s jinou nesesla uz dobry rok..
Co se tyce vystavy, tak ja bych byla docela rada, kdyby zas sk klub povolil vystavu v Praze, ale to teprve uvidime, jestli vubec bude nekdo pro.
A co se tyce rozhodcich, tak jsou opravdu super, tyhle jsem mela domluvene pro druhou vystavu v Praze, ale nakonec jsem je predala Polakum.. Takze jsem celkem rada, ze to nakonec holky vybraly taky. Jen teda budou mit co delat s varenim caje