ŽoFiRo napsal:
tleskání rukou zabralo? já teda myslím, že kdyby se fretky opravdu "vraždili", tak se jen tak nepustí

já můžu bouchat a lekat je jak chci a prostě nepustí dokud je nechytnu a tlamu jim nevypáčim, u dvou říjných kluků na srazech jsme to kolikrát řešili házením do vody, když už se nedalo jinak

Kamarad si takhle utopil fenu.. Hodil dve feny zakousle do sebe do rybnika a ona se mu utopila.. Takze tohle bych moc neriskovala

Petule: stejny pocet pripadu, co bys vyjmenovala samicek co se nesnesou, ti vyjmenuju i pocet samcu a samicek co se nesnesou.. Takto se to proste brat neda

Moje Flo taky vrazdi fretky na potkani a jeji dcery jsou na tom celkem podobne, ale to neznamena, ze se samice nesnesou

Proste zde zalezi i na okolnostech - fretky co vetsinou nepotkaly za cely zivot jinou fretku, dalsi fretku nesnesou.. Jsou fretky, ktere zily cely svuj zivot s jednou freteckou a kdyz ta umrela, druhou neprijaly, atd.. atd..

Kazdopadne, kdyz spolu vyrustaji dva samci, tak v riji se dokazou povrazdit jen dva samci. Dve samicky takto vyrustajici spolu uz vetsinou v riji a ve falesce se jen tak nerozdeli. To proto, ze proste samci si budou branit to sve uzemi..