Ahoj, tak už jsme zase tady po takový době se nám povedlo dostat k poči, páníček šel na noční a panička tu kejchá jako blázen,se asi někde nastydla nebo co a kouká ne bednu a pořád nás od sebe odhání, že prej by nás mohla nakazit, tak je jí i jedno co děláme tak něco napíšeme. Já-Luky se musim pochválit, minulý víkend jsem byl u doktorky na nějakým otravným a bolavým bodanci, ale už jsem se nebál jako poprvé i jsem tam dost zlobil, poprvé to jsem se bál.Ale paní doktorka se mi lekla a říkala jak jsem strašně vyrost a že prý ze mě bude slon, ona asi neví že fretkám neroste chobot, je divná a to mi má prej dávat iniekce, když ani takový věci neví
no a jinak mi tu doma pořád říkají že už jsem stejně velikej jako Alex a i víc vážim, no holt jsem pořádnej chlap
Jenomže mi pořád hubujou jak je strešně koušu a i Ájulici koušu a ona potom veje a kvičí a já pak dostanu vynadáno a zavřou mi do klece, jsou na mě strašně zlí
Pak včera taky paničku něco draplo a začala se nám oboum šťourat v uších a říkala že jsme stašný špindíry a ještě nám tam potom něco kapala, no hnus, tu rýmu má za trest
A co víc, oni si myslí, že když Ájulice se chce pořád mazlit, tak že se musim mazlit taky, ale mě to tedy vůbec nebaví a oni mi mazlí pod nátlakem a je jim úplně jedno že mi to vůbec nebaví.Taky jsem jim za to vytahal ze špajsky všechny starý suchý rohlíky a roztahal po celým bytě, dobře jim tak a jak jsem s nima pěkně nadrobil, to bylo žůžo
,že prej na strouhanku, nic nebudou mít.
A chtěli s námi jet na tu výstavu do Brna, jenže to prej nestíháme nebo co a my jsme se tak chtěli vystavit
a navíc mi Luky pořád štípe(já zas tolik nekvičim) nemůžu za to že mi vždycky přijdou na pomoc ale já mám od něj za krkem vyrvaný chlupy a prosítá mi kůže,navíc mi panička objevila asi 2 strupy a Lukymu vičinila(dobře mu tak),ani nás nenechávají teď spolu v kleci aby mi neotravoval, bych se ani nevyspala. Tak myslim že bych se moc teď vystavovat nemohla, když mi takhle zničil vzhled
A taky mi teď začalo moc bavit kousat návštěvy,když může on tak já taky.Navíc nevim proč se leze někdo cizí do našeho bytečku, tak je vždycky kousnu když mi chtějí pohladit a oni pak už nepřijdou, aspoň doufam
tak my už musíme jít, otrava už nás odhání, tak jí jdem trochu zlobit, než nás dá do naší vili