Wilte, to je jasné, porč žrát Ferret, když Acana je lepší
...Accanu jedla ten týden u Božy i naše Běluš a než přišla k chuti Ferretu, taky jí to chvíli trvalo...Každopádně mě to nedalo a musela sem tu chválenou Acanu vyzkoušet a vážně uvažuju, že u ní zůstaneme...Rozdíl v bobikách sme tu opravdu pocítili i na vlastní nos
. Uvidíš ty, jak se to u kluků upraví, u každého zvířete je zažívání jiné...A nejen pachove...Bobiky jsou krásně tuhé a úplně v celku, to předtím po Ferretu naše holky neměly. Foto sem dávat nebudu
Už včera mi řekl přítelák, když sem mu to ukazovala (ještě za čerstva v záchůdku..) že sem nechutná
že sotva přijde dom, že mu ukazuju hov *a
Ale já z toho měla takovou radost
Takový bobiky se z koberce budou zvedat jedna báááseň
A očividně chutná i našim vybíravým čumáčkům...Všechna Acana zmizela a Ferret zůstal...Takže je to jasné
Koukám, že Silverek je jasný žárlivec - což nechápu, rozmazlece bych chápala u Bublíka, když tam byl jako první. Je to docela sranda, že si dělá na všechno větší nároky než Bublík a přitom přišel jako druhý...U nás jak víš byla první Kimi a jak neni středem pozornosti, je zle...Což to tak všude většinou bejvá...Máš asi světlou výjimku...
Je super, že si rodiče zvykli, ono postupem času to ani nejde, ty fretky nemít rád
Vždycky všichni zjistěj, že to sou chytrý zvířata a dělaj neskutečný skopičiny a pak se do nich zaláskujou
A ono to, že si společně vyhrajou, udělá hodně - vyblbnou se spolu a tím spíš se přijdou k páníčkovi potom pomazlit a postěžovat si na fretčího spolubydlícího