Nazdáááár,
tak jsme se konečně skoro po roce dostali s Kamílkem k počítači a musíme vám toho tooolik povědět! To budete kulit oči
Ani nevim, kde začít, ale už mi tu Kamčour napovídá, že od začátku
hahaha... ten je fakt vtipnej... no, ale tak teda jooo:
Odmlčeli jsme se v podstatě v tý době, co Kamil přišel o kulky... to bylo blbý období... Kamil byl chlap a už vlastně nebyl... ale já mu to vysvětlil... řekl jsem mu, že už chlap neni a on přijal svoji funkci podřadnýho držiče celkem v pohodě... nojo a proč píšu podřadnej držič? No... prostě jsem si ho trošku přechoval k obrazu svému, takže teď mě celkem poslouchá a hlavně mi občas i podaří... a když ne, tak ho prostě víc kousnu do krku a je klid... teda pokud mě nenaštve Dvounohej táta, kterej Kamílka chrání a na mě pořád huláká... vůbec nechápe, co to je mít potřebu rozmnožování... nojo, když mě ta potřeba chytne, jsem prostě k neudržení...
asi to znáte...
No... přes léto to byla celkem pohodička, akorát nás naštvali oba dvojnožci - sebrali mi fontánku, se kterou byla hrozná prča... když ta voda tak hezky cákala... nojo, musim to pak velký Kamče připomenout... aby nám zase vrátila fontánu... asi jí budu vydírat bobkama... ačkoli na tom už vlastně pracuju
Nojo, to je další věc... Kamil mě pěkně štve... sere všude, kam se dostane a pak dostávám vyhubováno taky... a přitom bobkuju jen účelně... jenže to pak účel úplně ztrácí na váze, když je nasráno pořád a všude... chjo... Kamil se to prostě nenaučí a já to hold budu dál trpět... ale brzy s tim něco udělám! To mi věřte!
No, co dalšího se změnilo? Vlastně ještě jedna věc... velká Kamča se nám odstěhovala a chodí sem jen občas... občas nás vyčistí (střídá se s tátou) a hlavně nám čistí uši a stříhá drápky, což je na hovínko, protože pak nemůžu šplhat kam se mi zachce...
ale drápky mi naštěstí dorůstaj rychlejš, než si Kamča myslí, takže je nestihne ostříhat včas a to já už zase vyvádim vylomeniny... a učim to i Kamílka, takže už je děláme spolu
je to fakt prča... lezeme po takovym krytu na topení (je z juty) až nahoru, pak nahoře kolem kytek... sem tam nějakou přesadíme... no a až na stůl, kde táta modelaří tanky... a to je mazec, má tam spoustu věcí a blbin - je to prostě ráj s prolejzkama a různejma čuchacíma věcma... nojo, budu to muset zase brzy zkusit
Jinak mě teda taky Kamča vytáhla na nějakou fretčí párty... hehe... byla to bžunda... bylo nás tam hodně, všichni jsme smrděli a dokonce si občas i někdo upšoukl... to já naštěstí nedělám, protože mi pak smrdí kožich a je mi z toho na blitku
No a taky si mě tam prohlíželi cizí lidi a tahali mě za ocas a tak... a pak byla na konci tý párty Kamča trošku smutná, že prej jsem nic nevyhrál... to fakt nechápu, protože jsem tam trsal o sto šet... dokonce mě Kamča vzala i ven na trávník a tam jsem jim to ukázal... čmuchal jsem, točil jsem se... a tak... no, fakt nevim, kdo to hodnotil... ale jinak to bylo moc fajn!
No a dneska mi prj přijede nevěsta... no, nevim nevim, jestli se svatba povede... nekoupil jsem si ani žádnej oblek a natož nevěstě kytku... no, uvidíme, jak si to ta divoška bude představovat... třeba jí jen čapnu a ukážu jí, kdo je tu pánem
bude mě zbožňovat! Jsem přece takovej roztomilej medvídek
No, takže nám držte palce a posílám všem sladkej lízaneček... i za Kamílka, kterej tu teď vedle mě sedí a čučí
Váš milovaný Chubby