někdy v červnu přítel prohodil jen tak mezi řečí a utoky na travianu že budeme mít fretku,větičku jsem vypustila z ucha,tyhle věty jsem už znala....
. nicméně začátkem července k nám domu přibylo něco malého,chlupatého ,knouravého,mžouravého..a byla z toho láska na první pohled! postupně přibývá kousání,štípání v momentě jak si někdo z nás sedne k pc...najednou fredýsek vyskočí na postel a radostně nás budí svým kousáním...
a to byl moment kdy se řeklo dost a byl čas na klec.v bazaru jsme sehnali super skřín předělanou na volieru a fredy se v ní bez problému zabydlel,teda jen v době kdy nejsme doma a nebo se chceme vyspat! když objevil kytky tak holt se přestěhovali na balkon a na vyvýšená místa...ale jak zjištuji ani ty vyvýšená místa asi do budoucna budou pro našeho miláčka nic moc překážka!!! joo naše první procházka ta byla o tom jak ho nezašlápnout a sami se nepřerazit....neskutečný
vždycky sem se fretce bránila znáte to že smrdí a pod...nikoho s fretkou jsem neznala tak muj názor na ní byl vždy jen z doslechu! a ted sem z fredyho uplně paf,jaké to je zvířátko..chytré,vyčurané,veselé.....
musím ho i pochválit co se týče záchudku...to bylo první co jsme mu objednali
jasně chvíli to trvalo ale je to šikula ,pochopitelně občas musí vyzkoušet i rohy v bytě ....no co tak mám největší spotřebu octa za posledních pár let
tak a fredy už je naštvanej a štípe mě do nohy..a nějak nemuže pochopit že píšu o něm...