Ne všem miminům se bohužel daří dobře, takže se zdá, že se náš Matýsek vrátí brzo domů.
Když byl jeho otec malý, dokonce jsem si ho přivezl v šesti týdnech, nenepadlo mě se pídit potom, jestli má varlata a kdy mu vlastně mají sestoupit, prostě se to stalo a měl je tam
Kdyby je neměl ani v dospělosti, asi bych to řešil.
Proto jsem ani u Matýska l v jeho 6 měsících a 6ti dnech opravdu nevěnoval pozornost varlatům, fretka je pro mě především kamarád, ne plodící stroj.
Bohužel u Matýska se snad varlata nenašly a tak se vrátí zpět domů. Nebudu řešit kdy a proč a jak a píchat do něj hormony a hledat jeho varlata, počkám do dospělého věku a první říje a v případě, že se neobjeví, bude se to muset řešit.
Zatím řeším vše kolem jeho příjezdu, nejpozději 21.11 z výstavy v Krakově, ale jsem ochoten přívézt ho i dřív.
Prve jsem se chtěl při té příležitosti podívat i na výstavu, ale už po tom ani netoužím. přijedu, vezmu Matýska a prvním vlakem jedeme domů. Je to opravdu mánie o kterou já asi nestojím. Moji podstatou, proč mám fretky, je zřejmě úplně něco jiného, než její varlata a diplomy ze soutěží
Co by taky dělal u lidí, co ho kvůli varlatům chtějí dopovat hormonama a řezat mu břicho
Je jasné, že Matýsek už zůstane doma. Už se na něj moc těším, až ho zase uvidím, až mi je do breku.