Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 22.Lis.2024 - 12:12
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 641 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 43  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kiminka, Meginka a Bělunka
OdeslatNapsal: 19.Kvě.2009 - 21:46 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Ta krevetka je božííí :D

OdeslatNapsal: 19.Kvě.2009 - 22:28 
  Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Nuž ja mam na to prísavníkov a ešte takých uhro-fuzačov :) Slimaky nikdy viac :cheesy: JA som mala aj take farebne, a končili v záchode :oops:
Ale ja som taký "akvarista" by ma udali a zakazali rybky chovať ,kebyže tie ryby vedia rozpravať, mam ich hlavne ako okrasu a na odreagovanie :wink:

OdeslatNapsal: 19.Kvě.2009 - 22:41 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Jinak jsou ještě šneci, kteří se u nás ve vodě nedokážou rozmnožovat, jmenují se Neritiny :-) zatím mám jen jednu :-) jsou to skvělí řasožravci :lol:

Jinak potíže s kšírkami vyřešeny, díky žofiro 8)

Přílohy:
megina.JPG
megina.JPG [ 53.06 KIB | Zobrazeno 1134 krát ]

OdeslatNapsal: 20.Kvě.2009 - 10:05 
  Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Ďakujem za tip :wink: Uvidime či sa mu ju tu podarí zohnať :|

OdeslatNapsal: 23.Kvě.2009 - 15:01 
 E-mail   Moje galerie  Profil

petul, uprimne sa priznavam, az teraz som si precitala kompletny dennicek :-) v kazdom pripade musim uznat, je super!!! :D klobuk dolu, len tak dalej ;-) co sa tyka postroja, no tak s tym my mame vecne nejaky problem.. zatial sme nenasli taky, ktory by nam dokonale sedel :-) momentalne prerabame dalsie postroje pre obe nase slecny, tak dufam, ze tentokrat uz budeme uspesni :-D

http://picasaweb.google.sk/malajuha

OdeslatNapsal: 23.Kvě.2009 - 15:59 

Adelka napsal:
petul, uprimne sa priznavam, az teraz som si precitala kompletny dennicek :-) v kazdom pripade musim uznat, je super!!! :D klobuk dolu, len tak dalej ;-) co sa tyka postroja, no tak s tym my mame vecne nejaky problem.. zatial sme nenasli taky, ktory by nam dokonale sedel :-) momentalne prerabame dalsie postroje pre obe nase slecny, tak dufam, ze tentokrat uz budeme uspesni :-D

Ježíš Adéél :lol: díky za pochvalu a že si strávila čas nad těma mýma kecama :lol: :mrgreen:

OdeslatNapsal: 23.Kvě.2009 - 20:31 

no nemas za co, uz by sa patrilo :-D navyse mam pocit, ze ten nas dennicek citas snad len ty :lol: xi :lol: a nahodou, cita sa to veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi dobre, takze o akych kecoch to tu pises? :-D hlavne ta obdivujem, ako si dokazala dat dokopy tri slecny :-D ja sa toho obavam a kedze ma jedna kusavu falosku a druha ruju a caka ju kastracia a tiez faloska, asi radsej pockam, kym budeme mat vsetko za sebou :-) bojim sa, aby si neublizili, predsa len, dost blbe obdobie :-(

OdeslatNapsal: 23.Kvě.2009 - 21:43 

Adel, prosím tě, já bych je naopak dala k sobě co nejdříve! Běluš sme k holkám pod dozorem dali hned po vyndání stehů, co jsem jí u Božy vyzvedla! A hlavně, Labka má falešku - o to lépe jí přijme...Bude jí sice tahat za kůži na krku, ale bude jí tahat jako mímo (doufám...) Mám zkušenosti, že ve falešce se fretky většinou lépe snesou (vlastně všechny tři sme k sobě dávali ve falešce a mám to odzkoušené u vícero známých...)
Pokud proběhnou nějaké tahanice apod. to je normální...Kvokání a další jiné věci jsou v tomhle případě normální...Až kdyby šla po ní jako slepice po flusu, bych je od sebe trhala :-) Ale to se myslím nestane :-)

OdeslatNapsal: 23.Kvě.2009 - 21:47 

xi, no dobre, tak snad zajtra naberiem odvahu skusit to :-D

OdeslatNapsal: 6.Čer.2009 - 19:55 

Tak dneska jsme byli na návštěvě u Dáshenky z fretka.cz :-) Byla to úžasná návštěva, museli jsme se jít pdívat na freťáka, který byl v adopci :-) Pro ty co nevědí: odložila ho nějaká slečna k paní na hlídání a už si ho nevyzvedla (ve zkratce). Známá uvažovala nad fretkou už loni, ale měla z toho strach, pořád jsme si o fretkách psali a nakonec, když už o nich něco věděla, se rozhodla, že si pořádí nějakého nechtěnce. Takže si pořídila Vílíka ( v adopci byl pod jiným jménem, bohužel si nepamatuju pod jakým :cheesy: ach ten němec...) Sameček je naprosto úžasný, dováděli jsme tam s Davidem a s Vilíkem 2 hodinky, pak zalezl za skříň a usnul - poprvé za celých 14 dní usnul jinde než v pelíšku :lol: Byla to sranda, s Dášulí a jejím přítelem jsme pokecali a domluvili se na příští návštěvě, tentokrát přijedou oni k nám (zatím ještě bez Vilíka, čeká ho ještě návštěva na veterině - kontrola oušek atd.) Ale už teď se na ně moooooc těšíme, protože to s nima bylo fakt super a moc jsme se nasmáli :lol: :lol: Vilík je opravdu koumák :P

OdeslatNapsal: 8.Čer.2009 - 10:10 

Tak se hlásíme z naší smečky :-)
Včera jsem zažila šok a kupa slz mi tekla z očí :cry: :cry:
Večer se šel David koupat a já ještě chvíli pracovala na PC. Vypla jsem to tu a sbírám chlupáče, rozložím gauč a tam jen Kimi a Běluš :shock: Tak jsem rychle prolítla obývák...Prohledala volieru, Megina nikde...Letím do ložnice, tam otevřený balkon a Megina nikde :cry: :cry: V koupleně taky nebyla...Tak běžím dole po schodech a z dálky řvu se slzama v očích na Davida: tys nechal otevřený balkon, Megina není v obýváku a v ložnici taky ne, určitě utekla!!! Tak tchýně běží nahoru, David jí v patách já s nima a hledáme a Megina pořád nikde...(cca už 15 minut, od doby, co jsem na to přišla, že tu není) tak vem plyšáka, jdu se oblíknout a pískej - řekl mi David už nejistým hlasem...No a já si na trénink zapískala v obyváku a Megina si nevinně vykoukla z hamaku - JAKO CO SE DĚJE, PROČ TU TAK ŘVETE VY PAKA, JÁ CHCI SPÁT, se kterým jsem jako první třepala, kdžy sem jí nemohla najít. Byl tak lehký :mrgreen: Myslela sem, že tam neni...Ani jí to nevzbudilo :oops: V tu dobu, co z něj vylezla jsem už byla tak ubulená, že sme jí ztratili a že jí už nikdy neuvidíme, že sem skoro ani dech nemohla popadnout :cheesy: :lol: :lol: No hnusnej zážitek a doufám, že se nikdy nebude nic takovýho opakovat... 8)

OdeslatNapsal: 8.Čer.2009 - 10:32 

Jeezis petul, tak to je des. Viem si ta zivo predstavit! Takyto sok! Esteze to dobre dopadlo :-) inak ta navsteva musela byt nezabudnutelna pre obe strany :-)

OdeslatNapsal: 8.Čer.2009 - 12:21 

Adél, to určitě, hlavně pro Vilíka, prý spal pak i celou noc, bez toho, aby rušil své "nové" majitele :lol: :lol: Prý v noci často dělá binec a dožaduje se pozornosti :mrgreen:
No dneska ráno jsme šla do voliery a mazlím Meginu a vyprávím jí, jak jsem se o ní bála a ta potvora koukala a poslouchala mě, jak kdyby mi rozumněla. A dovršila to tím, že mě začala pusinkovat :oops: Takže asi věděla, co jí říkám...

OdeslatNapsal: 9.Čer.2009 - 6:05 

Jeeej, to muselo byt uzasne! By ma to dojalo k slzam :-) to si bulila asi znova, co? :-) ja si tiez myslim, ze nam velmi dobre rozumeju. Len to na nas obcas hraju :-D juj, Vilik bol urcite stastnucky a tesi sa na dalsiu navstevku ;-)

OdeslatNapsal: 9.Čer.2009 - 9:03 

petulevrtule napsal:
Tak se hlásíme z naší smečky :-)
Včera jsem zažila šok a kupa slz mi tekla z očí :cry: :cry:
Večer se šel David koupat a já ještě chvíli pracovala na PC. Vypla jsem to tu a sbírám chlupáče, rozložím gauč a tam jen Kimi a Běluš :shock: Tak jsem rychle prolítla obývák...Prohledala volieru, Megina nikde...Letím do ložnice, tam otevřený balkon a Megina nikde :cry: :cry: V koupleně taky nebyla...Tak běžím dole po schodech a z dálky řvu se slzama v očích na Davida: tys nechal otevřený balkon, Megina není v obýváku a v ložnici taky ne, určitě utekla!!! Tak tchýně běží nahoru, David jí v patách já s nima a hledáme a Megina pořád nikde...(cca už 15 minut, od doby, co jsem na to přišla, že tu není) tak vem plyšáka, jdu se oblíknout a pískej - řekl mi David už nejistým hlasem...No a já si na trénink zapískala v obyváku a Megina si nevinně vykoukla z hamaku - JAKO CO SE DĚJE, PROČ TU TAK ŘVETE VY PAKA, JÁ CHCI SPÁT, se kterým jsem jako první třepala, kdžy sem jí nemohla najít. Byl tak lehký :mrgreen: Myslela sem, že tam neni...Ani jí to nevzbudilo :oops: V tu dobu, co z něj vylezla jsem už byla tak ubulená, že sme jí ztratili a že jí už nikdy neuvidíme, že sem skoro ani dech nemohla popadnout :cheesy: :lol: :lol: No hnusnej zážitek a doufám, že se nikdy nebude nic takovýho opakovat... 8)

Jéj petuli,to museli být šílené šoky!!! :shock: To ti teda nezávidím.Hlavně ale že se meguš našla :D I když házela takový pohled :wink: .Nám se stalo zase něco podobného když holky blbě zavřeli dveře od bytu a Podzule najednou zmizela.Hledali jsme ji všude,pískali na slona co ji štve a nic.Andrejka letěla první na vrch na patro k hůře a potom dole.Už začala plakat že je pryč jako Jesinka a najednou si naše madam vylezla z pod linky kde vytuhla což normálně nedělá :roll: .To bylo radosti...a ona z toho byla nakonec mimo že ještě zapušila :lol: .Taky od té doby holky chodí a kontrolují dveře aj když sou zavřené. :P

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 641 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 43  Další