Adelka napsal:
ahoj petuuuul
tak u nás je to tak, že Chillinka prechádzky zbožňuje, ale Labke sa prvých pár dní vôbec ale vôbec nechcelo.... Avšak zvyká si a už sa jej zapáčila aj trávička, aj vyhrabávanie nor, veselo si pobehuje a ňuchá - to všetko oveľa dlhšie než prvý deň... Už sa ani toľko na ruky nepýta. Takže to chce asi iba čas
A postrojček? Labka je tiež taký slíž, že mi zo všetkého zdrhla, ale z tohoto postrojčeka ani náhodou:
http://www.obchudekumajdy.cz/?p=product ... jky-z-broušené-kůže-pro-holčičky
Vrelo odporúčam. Aj adina ho má a je nadmieru spokojná
Adél...Meginka je klasická tchořka - ani jedna z těch, co jsou na fotkách
Ona má kožený postrojek od Majdy
Barva jablíčková...Ale ne přímo tenhle-není tam fotka...mám jí tady někde v deníčku, Však jsme psala, že jsem vyzkoušela už všechny...včetně toho koženého..Poslední záchrana je Khakoušek
Už se moc těším, mám od ní slíbený extra postrojek přímo pro Meginu, tak sem zvědavá, jelikož ona si je dělá sama a když sme tam byla a koukala jsme na něj, Opica nemá šanci se z něj vy vlíknout...Doufám, že to bude tak i u Meginy...Každopádně Megina nejmenší postrojky mít nemůže - protože je to basťoušek
Oproti Kimče a Bělušce...
Jinak Meginu máme už přes rok a půl a ven chodíme od loňského léta...A na tom, že se jí tam nelíbí se doteď nic nezměnilo...Ptala jsme se vedle na foru a naše Megina není jediná, která nesnáší být venku, takže sem si konečně oddychla...