Také jsme byli využít sněhovou nadílku

Zase tu máme napadaného sněhu ... silničáři nestíhají odklízet, takže záábava a srandy kopec...Autem se kloužeme z kopečka od nás až do Lípy a s fretkama sme se šli dneska sněhovat, aby jim to taky nebylo líto

Myslím, že je také na čase nechat promluvit Meginu, Běluš a Kimi...
zdárec fretmeni a fretmenky, hlásím se

To sem já Megis, si představte, co mi dneska provedli. Vzali mě zase ven na to hnusné studené bílé. Nejdřív sem poslušně vylezla ze dveří, jelikož u přístřešku ten bílej humus nebyl. Pak mě vzali ven na louku a ejhle, atm mě hodili do toho studenýho a já sem vytřeštila oči na rampepurdu a čuměla sem s prosíkem, aby mě vzala do bundy a ona nic...tak sem lětela ke dveřím a začala mě tahat na vodítku zpátky k sbě, potvora jedna zlá...Naštěstí přišel můůj zachránce...Rampepudrďák začal na rampepurdu řvát, že je blbá a proč mě bere ven, když ví, že když sme byli venku na sněhu (se tomu říká sníh

pozor na to fretmenky a fretmeni, jakmile se před vámi o tom člověčina zmíní, zdrhejte...) tak sem skoro brečela, jak se mi tam nelíbilo...Vzal mě do burndy a chodili sme venku

Já v teple s vystrčenou hlavou a moc se mi to líbilo

Tak bych klidně ven chodila...Jen ne do toho bílýho hnusu...

Kimina s Bělunou v tom ale lítaly jak pominutý

což mi je záhadou...ani je v tom nebylo vidět, úplně je to z toho vymazalo a já viděla jen ty šňůrky, co nás držej, abychom rampepurďákům neutekly

Sem tam teda byla vidět najednou jejich hlava...Pak ale najednou zmizely a já začala mít strach, že je už nikdy neuvidím

A to najdenou se vám v tom bílém hnuse začaly dělat takové cestičky - jednou sem to viděla v telce, říkali tam tomu krtčí cestičky či co

no a z toho Kimina s Bělunou vystrkovaly hlavy, no fakt sranda
takže přece jen vycházka byla celkem zpestření dnešního dne

Ale s rampepurdou nemluvim...To teda neééé! Aspoň si příště dobře rozmyslí, jestli mě tam veme nebo ne