Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahojte, už sme sa dlho neozvali, tak by sa asi patrilo. Máme novinku, a síce podozrenie na začínajúcu falošku u Chilliny. Máme pocit, že si nás tá malá potvora adoptovala. Mamu si adoptovala ako prvú - najskôr ju schmatla za ruku a ťahala ju do pelechu a keď sa jej s ňou moc nechcelo, stisla zuby viac a snažila sa ju dotiahnuť silou ako neposlušné dieťatko.
To isté urobila aj dnes večer. Mame až slzičky vyhŕkli, ako ju chmatla za tú kožu medzi palcom a ukazovákom na ruke
Mňa si takisto vliekla do domčeka, ale ja som bola poslušná a šla som s ňou. Keď si tam moju ruku uložila, hneď bola spokojná
Inak v piatok sme boli na ATB. Chillinka bola dobručkáááá
Krásne sa jej ranka hojí. V nedeľu nám budú vyberať stehy. Dúfam, že bude rovnako zlatunká..
Labka je zato v posledných dňoch nenormálne ufrflaná. Kade chodí, tade kvoká ako besná.. Vyslovene si frfle popod nos... Správa sa ako hárajúca cicuška - keď ju škriabkame na zadočku pri chvostíku alebo ju hladkáme, len si tak vytrčí riťušku a kvoká a kvoká a kvoká
O svoje bábatká - plyšovú myšku a plyšového medvedíka koalu sa stará stále ako o dušu. Je to naozaj starostlivá mamina
jej, a včera sme dostali gumové pískacie prasiatko, u Labky malo oooobrovsky úspech
Včera sme sa vážili:
tak Labka má momentálne rovných 700 gramov
Chillinka nám pribrala na 1100 gramov