Dovolte abych se představil - jmenuju se Jumbík Medový květ ale doma mi říkají vydrýs nebo smraďochu, i když to se mi až tak nelíbí, vydra je hezčí... Narodil jsem se 1.5.2005 mamince Medulce a tátovi Hakimu a jsem moc krásný albínek (aspoň to o mě všichni tvrdí, ale nechci se moc chlubit...
)a musím se pochlubit, - v zimě, když mam krásnou zimní srst tak mam skoro 3kg!!!!
Ze všeho nejradši mam okurky a mazlení (ale okurky vedou - ale psst nikomu to neříkejte...
) A vůbec nemam rád doktory, protože panička je děsný strašpytel a když nemohla (kdysy dřív) najít pilulku nějakého prášku (ha ha, to ještě nevěděla, že jsem strašně šikovný a umím si otevírat klec...) a myslela si, že jsem ji sežral (proč bych to jako dělal????
) tak mě odvezla na kliniku a tam ze mě udělali jehelníček, auuuu!!! Už nikdy nechci ordinaci ani vidět..., už se těším až bude panička doktorka a nebude mě vláčet po ordinacích...., vubec to tam není hezké a děsně to tam smrdí (a to všichni tvrdí, že tchoř jsem já - asi tam nikdy nebyli.....
). No, budu končit, chce se mi hajat, tak dobrou noc.... Pokud se mi to povede, zkusím sem ještě vložit nějakou starší fotečku, novější dodam, až budou na skladě...
tak zatim
Zdraví vás Jumbík
Jak se sem dávají obrázky????