Nazdárek fretčí přátelé
Zjistil jsem, že moje panička můj deníček velmi zanedbává
a tak jsem se rozhodl převzít to do vlastních tlapek
abyste věděli jak se mi daří.
Taakže včera jsem byl s paničkou na zahrádce trhat lesní jahody. Já je sice nerad, ale ven jsem šel rád.
Abych pravdu řekl, vůbec mě to nebavilo a tak jsem hledal nějakou lepší zábavu. Tak si tak čuchám mezi těma jahodníkama a najednou jsem něco objevil. Bylo to divný, takový mokrý a slizský a hejbalo se to....nikdy před tim jsem to neviděl
.
Tak jsem si řek, že to ochutnám
Nj to jsem ještě netušil, že to faaaakt není dobrý neb příšerně hořký. v tu chvíli panička vykrikla ježiši neolizuj toho slimáka fuuuj. tak už aspoń vim co to bylo. Pak mě panička popadla a vzala mě domů abych ten hnus zapil
.
Dnes jsem byli znovu trhat ty jahody. Ten slimák tam na mě nepočkat, tak jsem se vydal hledat jinýho. Ačkoli je to fakt hnusný nevim proč nějak mě to přitahuje
. Bohužel slimáka jsem nenašel....tak jsem musel vymyslet nějakou lumpárnu abych se nějak zabavil. Rozhod jsem se, že převrhnu paničce misku s jahodama
. No nadšená zrovna asi nebyla...úkol splněn
. Ale jelikož opakovaný vtip už není vtipem jak říkají lidé, vymyslel jsem ještě něco jiného... Rozhod jsem se, že budu zahradníkem a tak jsem šel přesadit kanadské borůvky, jelikož jsem měl pocit, že je to hrozně potřeba .
Prošmejdil jsem zahradu křížem krážem, potkal jsem kocoura v křoví a zapózoval na pár fotografií a potom jsem šli domů
.
Jo a brzo budu mít nové bydlení.....panička to chystá jako překvapení, ale já všechno vim
tak pšššššt
Tak pac a zdar všem fretkám a freťákům Váš Matty