7.3.2009-3.Mezinárodní výstava fretekTak,nedešel ten velikánský den,kdy se sjížděli fretkaři z celého světa,aby vystavolali své čtyřnohé miláčky-fretky.
I Mollinka si tím prošla,aby každému ukázala jaká je fešanda
Tak bych ráda popsala tu situaci na výstavě a pře výstavou-kdo mně ještě nezná tak mně tímhle nejspíš pozná.
Je 04:25-ráno,probudila jsem se dříve a tak se kouknu na Molču a ta néž nejspíš trpí nespavostí-je vzhůru.A hlavně,že jsem včera říkala Mollince,že budem vztávat až v 05:00hod.Vůbec jsem nemohla spát a tak jsme vztávaly v tuhle hroznou hodinu.
Všecko jsem si pomalu připravila a zabalila.Když jsem se k tomu dobelhala tak už moc hodin nebilo.
Z domova jsme vycházely v 07:30 hod.,byli jsme tam přesně v 08:00.-našly jsme to hned.
Když jsme vztoupily byla docela fronta,po vystání následoval vstup a vet.prohlídka.
Po hodině bylo zaregistrování do fotosoutěže-taky jsme se přihlásily
Po chvilce začalo posuzování.Abych pravdu řekla čekala jsem,že budeme dřív.na to,že jsme měli číslo 31 tak nás vyhlásily po 4 hodinách-byli jsme nejspíš poslední.
Po chvilce,co jsem Molču odevzdala na posouzení,shromáždil se tam houf lidí a něco se tam řešilo.Né,že by mi bylo nějak špatně ale začalo na mně působit nějak horko a nějak se zastavilo srdíčko.měla jsem o Molču strach,že jí něco je...Nakonec jsem se tvářila jak kdybych viděla nějaké neexistující strašidlo.
Problém nebyl žádný-natož Molča nebyla tchořanda ale
čokoládka.Uffffff............
Vše dopadlo nakonec dobře.Sice jsme se neumístila ále........alespon máme čokoládu
Abych zas neříkala,že se Molča nelíbyla-skončily jsme na krásným 5.místě(99b.)
Určitě to příště zkusíme zase.Ale tentokrát budem posuzováni jako čokoládka-jestli teda Molča nezmění barvičku-to jí ale zakážu
Ještě něco,po nějaké době jsem koukala do katalogu a byli jsme nejmladší-to my přišlo docela divné....Nějak mi příde,že jsme ve všem nejmladší...