Díky moc
S tou skleničkou je to vždykcy psina. Vylezu paničce na stůl, tam najdu většinou skleničku (ikdyž už si ji začíná schovávat, ale na mě si jen tak nepřijde...), narvu si ji na hlavu a utíkám s ní po pokoji. Nejlepší je, když v tý skleničce najdu ještě trošku vody a naleju si ji na hlavu... fakt legrace
A ještě větší sranda je, když mě panička honí po pokoji, aby mi tu skleničku z hlavy sundala
Včera se stala fakt divná věc. Normálně tatínek moji paničky si mě chtěl vzít ven na procházku. No koukal jsem na něj nejdřív jak puk a co teprv jak na něj koukala panička
(Ono totiž hned první seznámení s panem tatíkem asi před pár měsíci bylo, že jsem ho na přivítanou kousnul, tak on se mě od tý doby bál a vůbec mi nevěřil a díval se na mě jen přes klec....) No ale tak potom po několika hodinovém školení co a jak mi panička nandala kšíry a já jsem šel s panem taťkou ven. Musím říct, že jsem se fakt snažil, ani s paničkou venku nebývám takový dobrák. Potkali jsme jednu paní s dvěma malými holčičkami a tak jsem tý jedný vlezl pod sukýnku a polechtal ji na zadku
To vám byla legrace
Pan tatík si to velice užil a dneska mě chce vzít znova
Oni to mají s paničkou vyměněný, ona mu venčí tu černou masožravou obludu a mě venčí pan tatík.
Ale dneska už jedu zase domů, kde můžu zase všecko ničit a kousat a krást a rozbíjet...