Fredíkova vsuvkaMimořádně a dočasně s námi teď sdílí skorolože ještě někdo. Je to Fredy, já osobně mu říkám Ferdinand
a je to freťáček s nejasným původem. K nám se dostal od lidí, kteří si ho vzali od nějaké slečny, která Fredyho přinesla domů, ale maminka si ho nechtěla nechat a chtěla ho pustit ven. Rodina kam se dostal potom neměla s fretkou žádné zkušenosti a Fredy byl na pilinách, dostával levné supermarketové krmivo pro kočky a odvážil se k němu jen pán a to v lyžařských rukavicích
takže start asi nemá nejlepší.
Na první pohled je to zvědavej kluk se zájmem o okolí. Je vidět, že se bojí a nerad na sebe nechává sahat (resp. nenechává). Po příjezdu domů se zabydlel, dal nám najevo, že neví na co je záchůdek a shamal celou mističku FC.
Z freťákama klukama zkušenost nemám, ale zdá se mi, že je v říjí.. nebo na něj přichází..nebo něco takového
Dneska přišel nutný úklid. Holky jsem zavřela nahoru do klece, páč včera Ferdyho rozptylovali a otevřela klec. Fredy má dlouhý drápky, takže se mu špatně leze ven
ale ještě jsme si netroufli stříhat.Takže Fredy prolezl co našel, i do chobotky se snažil nasoukat, pak se přišel podívat na mě
a s pastou se nechal hladit. Nakonec usoudil, že uklizíno je dost a jde domů. Takže si zalezl a šel spát. Tudíž jsem zavřela dvířka a obešlo se to bez újmy na zdraví nás obou
Co se týče adopce Fredyho, moc děkuju za zveřejnění inzerátů
Fretečce1, Petulivrtuli a
Wiltovi.Sama jsem napsala několika lidem a vypadá to, že by si Fredyho vzali lidi, kterým o Vánocích freťák umřel a ještě mají doma jednu fretečku. Uvidím, jak to půjde dál.