Ahoj, tak po 6ti letech čekání na svojí fretku mám konečně doma Vilíka. Je božský, už je tu týden a zvyknul si ohromně rychle.. Naštěstí ani tolik nekouše. I když záchůdek je občas trošku problém, někdy je v té místnosti kde záchůdek je a i tak jde někam jinam i když jsem ho tam třeba před minutou dala. Myslím že mi to dělá schválně
Přítelovi se také moc líbí pořád ho škádlí a vždycky se mě po smskách ptá co prcek dělá. Jsem moc ráda že jsem si na tomto fóru přečetla skoro vše potřebné, určitě mi hrozně pomohlo to že mám být prvních pár dní s freťáčkem doma, vida to je nejlepší rada.
Jediné v čem si nejsem jistá je krmení asi mu dávám moc, a po týdnu je už půlka 600g sáčku pryč.. což asi není dobře, ale on má vždycky takovej hladík!
Naše první koupání už také máme za sebou, čekala jsem samou hrůzu, ale nakonec to bylo skvělé. Vzala jsem ho na ruku, a pomalu pokládala do vody, čekala sem že se bude drápat zpátky, ale co se nestalo, Vilda se rozhlédl a drápal se do vody
takže jsem ho tam pustila a moc se mu tam líbilo. Mě voní, ale pořád je lepší ho alespo'n někdy vykoupat když pořád šlape do hovínek
Je to nejlepší zvířátko mého života, a doufám že za 3 měsíce až přijde puberta, to přežijeme v klidu, tak jako teď.
Tohle je opravdu úžasné fórum a moc všem děkuji!