Takze nove zpravicky od nas
Je jich celkem dost
Prvni me nejmilejsi je toto:
http://forum.fretka.sk/album_pic.php?pic_id=4064 - ackoli na prvni pohled obyc, dokonce rozmazla fotka, tak pro me to nejcennejsi
protoze na ni drzim Neru v hole ruce
Jinak Nera uz zacala tahat Ebony, takze jsem ji od ni ani neoddelovala pro pripadny porod - ma proste falesku
Ceka nas ted velke obdobi kastraci
Prvni sel uz tento vikend Hades, jde na adopci, tak prisel jeste u me o kulky..
Jinak Hades je naprosto uzasnej a sladkej
Miluje mazleni a strasne u toho mruci
A rad nahani moje plysovy backory
Dalsi na kastraci pujde Flo - ta mela ukoncenou riji hormonalne a pote co jsem chtela, aby ji vetka skoukla sonem, nasla ji na ledvine cystu.. Co bude dal se uvidi...
na kastraci, se ji na tu cystu koukne i zevnitr..
Tchien mela falesku po ktere dostala zase zanet - opakovala to co loni, takze jde stejne jako Flo v pondeli na kastraci..
Tchien ma falesku cim dal vetsi - neustale nekoho taha za usi - holky jsou z ni celkem nervni a syci a jeci na sebe
timhle stylem bude mit brzo samotku :-X Ale ono tomu tak stejne bude muset byt, az bude po kastraci.. Navic ji tece i mliko
Dalsi info od nas je, ze Dappletka hned potom co sezrala sva mladata, prisla do rije znova (jeste ze mam Flavia, je u nej uz ctvrty den..)
Leilani ma falesku, tak taha svoji vlastni matku
Moc jim to obema slusi - ted jsou 2v1 protoze jsou na sebe tak nalepene, ze proste vydaji za jednu fretku
Leilani jde ted znova do rije, tak snad konecne se dockam miminek
Flo ma taky falesku, tak taha sve gumove kure a nebo me (za usi..
/ )
Wan by mela mit miminka se Silverem - myslim, ze preci jen jsem neco nahmatala a miminko bude - termin kolem 3.5.
)
A jeste dve krasne zpravy - Kabicek je od nedele osminasobnym otcem
Mamina je Hel Y.F. a vypada to na 3 kluky a 5 holcicek