Ahojky Baaraa: moc jsem s epobavila...to je přesný popis našeho jednoho samečka Zuzíka,,ten je taky v pubertě asi pořád už má po kastarci, ale jeho vylomeniny stojí za to
, i když se rozčiluji, a nadávám, tak mě to na druhou stranu děsně baví, a hlavně jsme ráda že se má k životu...hraje si skáče, vymejšlí porád co by zničil...od postele se dotal ke krabicím a ted začal mi léz do polička z kořením,,,,dnes ráno nej jsem se oblékla a vylezla s koupelny na prahu u dveří jsme našla pytlík s oregánem o kousek dál pytlík z kari a po dalším průzkumu to byl apaprika sladká a nakonec majoránka
,,noo prostě byl tak štastný že zas něco moch rozházet, že mě rozsmál když vykouk z podpostele a měl celý čumák od majoránky
......
Máme ještě jednoho sämečka, a ten je děsný lenoch celý den spí a probouzí se jen večer, co bychom dali za to kdyby řádil jako Zuzík.....včera se mi ho podařilo tak rozdráždit, že měl i tu tendenci poposkočit a kvoknout
jupííííí to bylo radosti
Každopadně ještě že ty fretule tu pubertu maj,, je s nima stejně největší psina ne?????:)