wilt007 napsal:
Mě jako sranda tvoje rada nepříjde. Až ho přeserou rád ti pošlu fotku, abys mi mohla dát za pravdu. Obdelníkový záchod pro kočky je 15cm vysoký, opatřen víkem, tudíž pravděpodobnost přesrání je nepravděpodobná. Jinak čistíme 2 x denně, takže udržujeme v čistotě. Co se rohového záchodu týká-v kleci je mi na nic.Pokud si má fretka vybrat roh, tak to je vždy roh klece než záchodu a to podotýkám, že rohovej záchod je veliký. Zhlediska údržby a hygieny je pro mě obdelník ideál. Mohu tam dát více steliva než do rohového, krásně to hrudkatí a mají tam, né jede ale 4 rohy na kakání.
1) nic ve zlem sem to nemyslela a pobavilo me to, pac ja proste vidim ten muj jedne zachod u ktereho mi bylo divne, ze tam za den je jeden bobek - hmm zbytek byl za..
2) vsechno co popisujes je super - ale plati to i pro rohovy
a pak mozna tve fretky na sr.. potrebuji 4 rohy, ale me chodi do jednoho - v rohovem maji, kdyz uz, tak jen o jeden roh min - v tom nevidim tak strasny problem - protoze ctvrty roh obdelniku je "uprostred" klece a tomu se me fretky vyhybaji
U me statistika je takova - ze vsechny fretky chodi do velkeho rohu
A samicky obcas do jinych.. Ale nikdy kvuli tomu nejdou do jineho rohu klece - protoze vi, ze od kadeni je tu zachod se stelivem a ne klec
(vsichni krome meho prasaka Flavia, tomu to je jedno..
) u nas je jedno zda zachod je rohovy ci obdelnikovy - tak jako tak chodi do jednoho rohu..