Já mám taky problém - sedmitýdenní freťák mi chodí na záchod jen jednou za uherák, nebo když ho tam dám - jinak je to všude okolo. Vyzkoušel jsem snad všechno, doma (u lidí od kterých je) byl zvyklý taky na rohový a nepřijde mi, že by sedmitýdenní špunt byl velkej na tenhle záchod. Dával jsem do všech rohů něco, ael nezastavilo ho to...
Nejdřív mi zbýval jeden roh volný - s předchozí fretkou s tím nikdy nebyl problém - v kleci mi bobek vedle hodil jen párkrát - spočítal bych to na prstech jedné ruky - a to byl ze zverimexu
! A tenhle špunt ze zveráče není a s**e kde může. Ale jakmile se probudí a já si ho hned vezmu do ruky a chvilku si s ním hraju a najednou ho bafnu, dám do klece, tak si dojde na záchod a čeká na pochvalu. Když přijdu domů, vidím tu po****ou klec a začnu se vztekat, tak ladně vstane, s čumákem nahoru se přišourá na záchod a hodí tam bobek, jakoby říkal: "Uklidni se, vidíš, že to umím.." Zkoušel jsem přesouvat záchod tam kde to dělal nejčastěji a jediný výsledek byly bobky na původním místě záchodu. POdělal si i deku, misku.. Ocet mu taky nedělá problém, známá mi doporučila odpuzovací sprej na kočky - taky bez účinku. A ještě na mě ta potvora kouká, jako kdybych se vztekal bezdůvodně, ale já na to vážně nejsem zvyklý...
A teď, babo, raď!