Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 28.Dub.2024 - 20:44
Registrovat | Pravidla | FAQ


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Zmražování masa ,následné uhynutí bakterií
OdeslatNapsal: 2.Črc.2008 - 17:38 
Uživatelský avatar
 E-mail  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: 2.Črc.2008 - 10:13
Příspěvky: 20
Bydliště: Praha
Bohužel co se týče tohoto tématu je toho spousta,ale jen pro příklad je: pomalé schlazování, rychlé zchlazování, pomalé rozmrazování atd... při tom všem se může nějaká mikrobiální nákaza projevit. Ale některé mikrobiální enzymy mohou působit až do -30°C.
Bakterie do -1 až -3°C
Kvasinky do -7 až -10°C
Plísně -12 až -15°C
Takže z tohoto důvodu bych opravdu maso podávala čerstvé,nebo z vlastního chovu.
Jinak co se týče salmonely ta spíše odolává mrazu jak vysokým teplotám.Varem a vyššími teplotami se to zlikviduje nejlíp Salmonella by neměla přežít 66°C

_________________
ND Arthur a Abby,freťák Samuell Lion de Rigano hrabě z Pullosu


Nahoru
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  
cron

Pračky-ledničky.cz | ABC elektro | A-A elektro | Pro fretky

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits & Weto webdesign