Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 23:25
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté, nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SHÁNÍM FRETEČKU !!! SPĚCHÁ - okolí Prahy
OdeslatNapsal: 25.Led.2010 - 23:45 
 E-mail  Profil

Tak a dost, tohle je přeci úplně zbytečné.

Pokud jsem někoho urazila, omlouvám se ....

Kdo chce, pochopí, kdo ne, bude tady psát rádoby-moudré romány a já nic nezmůžu ... co člověk, to názor ...

Ve zktratce : ta bolest je tak veliká, že bez rozmyslu hledáte nějaká řešení, jakákoli ... stává se to většině lidí ... samozřejmě krom těch dokonalých ... nebudu jmenovat ...

Nechtěla jsem vyvolat nějaké spory, ale také jsem nečekala v tak ošklivé a smutné chvíli tak zlé věty od (zase použiji to slovo) rádoby "dobrých duší" fretkařů .... no nic .... příště se toho vyvaruji a nebudu na určité lidi vůbec reagovat, každý máme nějaké vyjadřovací schopnosti a bohužel (bohudík ?) je nás tu tolik, že se nikdy nemůžeme 100% shodnout ....

FRETEČKU JIŽ NEHLEDÁME ...

A jsem hooodně poučená pro další vyhrocené situace ... takhle už to řešit nebudu - tím takhle, myslím, shánění freťulky tady!

Pěkný večer a pevné nervy všem :wink:

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 1:19 
Site Admin
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Ososbně si myslím, že jasné to rozhodně nebylo až do doby, než se věci uvedly na pravou míru. Stačí se na to podívat nezaujatě. Chápu, že nedorozumnění vziká nepodáním úplných informací. A, že člověk v tísni nebude uvažovat o tom, jak jeho slova budou působit.

Já chápu reakce všech. A myslím si, že do osobních úrážek by diskuze padat neměla. Fórum je tu proto, aby si lidé pomáhali a ne se hádali o blbostech, které každému jen otravují život a jsou navíc absolutně mimo mísu.

Nerada bych, aby tohle fórum upadlo díky urážkám, lžím a příšerné atmosféře. Proto prosím osobní spory stranou.

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 2:05 
 E-mail   Moje galerie  ICQ  Profil

ano Veroniko, jak píšeš ..kdo chce pochopí...ale jak to bylo napsáno,to zvaž jen ty sama a nemusíš se tu hned takhle čertit ,zlé věty ? jaké? ...jak psala Yasmin,Žofiro,Jordi.. snima naprosto souhlasím,jen jsem myslela ,že to pochopíš ty sama...jinak malé shrnutí ....asi toho chlapa potřebuješ ty :mrgreen: .....ale hlavně co je nejdůležitější ,že se malá našla a má to šťastný konec a to je bez debaty
však jsme drželi tlapky

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 10:37 
 E-mail  Profil

:mrgreen: :cheesy: :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: jááá se bavím, vy tady prostě musíte mít (vy 3) poslední slovo .... a běda, jak někdo má jiný názor .... zkrátka jste to ale vůůůůbec nepochopily .... :roll: :roll: :roll:

Ano, souhlasím, neměla jsem tak rychle hned psát, že sháním novou, ... ale zase se musím opakovat ... ta bolest je tak veliká a člověk se to hned snaží zalepit čímkoli , co vypadá veseleji ..... ač to samozřejmě může působit hrozně ... ("morbidně" ??? ne, to ne, to už je fakt moc) ..... každopádně už je to pryč a VY všechny si myslete co chcete a mějte si svojí verzi, já vím, jak jsem to myslela a taky vím, že znovu tu chybu už neudělám, .... bojujte si tady samy ... ale je to škoda, odpuzujete odsud lidi, kt. by rádi nějakou radu, ale vy na ně vychrlíte vodopád ošklivých, ano, OŠKLIVÝCH slov ....

A btw děvčata, ... já jsem to na pravou míru uvedla hned ve svém 2.příspěvku .... takže na mě nezkoušej nějaké to "kdybys to čekla rovnou" ... bla bla bla ... až potom se tady ztrhl nějaký nepochopitelný boj o to, kdo mě lépe urazí a udělá ze mě stvůru, kt. se ale jen snaží pomoct někomu blízkému zalepit tu obrovskou ránu ..... a když jste 400km od místa ztráty, věřte, že to je to jediné, co můžete udělat ... psychicky podpořit a snažit se něco cokoli vymyslet .... ale to vy asi nepochopíte a to je na tom všem tak smutné ..... prtž VY si tady "hrajete, ano hrajete, na VELKÉ fretkaře a neumíte ani pochopit takovou základní věc, jako je ztráta a smutek ..... no jsem zvědavá, co chytrého mi na to tady zase napíšete :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: ale přijde mi to už zbytečné ...... ztráta času ... ale na hlavu si sr** nenechám :mrgreen:

A můžu Tě ujistit, že já chlapa opravdu nepotřebuji .... já nejsem ta, kdo tady sedí v 1 hodinu ráno !!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: takže tak :mrgreen:

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 12:57 

:roll: příště ještě přidej 50 smajlíků.

hrajete, ano hrajete, na VELKÉ fretkaře a neumíte ani pochopit takovou základní věc, jako je ztráta a smutek ....

Milá žabko, já si ve svých 40ti letech fakt na nic nemusím a je mi jedno, že mi neříkají "fretkař", mám ty zvířata ze zcela jiných důvodů.
Obávám se, že ztrátu a smutek tady spíš chápou více než ty, protože nechápou, že v jednom vláknu ti uteče fretka někam do mrazů a v druhém už sháníš novou, to nebere hlava ani mně. To je benevolence asi jako té slečny, co jí fretka vypadla dvakrát z nějakého patra a teď musí uklízet její bobky, protože fretečka díky úrazu zřejmě nekontroluje své vyměšování.
Celkově si nemyslím, že by tady někdo někoho odpuzoval útočnýma řečima, spíše je to proto, že mají k těm zvířatům větší vztah jak člověk, kterýmu se jedna fretka ztratí a druhý den hledá inzerátem novou.
Jinak jestli je 84 tvůj ročník, tedy 26 let, je tvoje vystupování taky zarážející. Milion smajlíků, řeči a narážky o tom, kdo potřebuje chlapa...to je tak na 16 let.

http://pejan.rajce.idnes.cz/Mladata_2010/
http://old.stream.cz/?m=video&a=user_vi ... _id=164416

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 13:37 
 E-mail  Profil

pejan napsal:
:roll: příště ještě přidej 50 smajlíků.

hrajete, ano hrajete, na VELKÉ fretkaře a neumíte ani pochopit takovou základní věc, jako je ztráta a smutek ....

Milá žabko, já si ve svých 40ti letech fakt na nic nemusím a je mi jedno, že mi neříkají "fretkař", mám ty zvířata ze zcela jiných důvodů.
Obávám se, že ztrátu a smutek tady spíš chápou více než ty, protože nechápou, že v jednom vláknu ti uteče fretka někam do mrazů a v druhém už sháníš novou, to nebere hlava ani mně. To je benevolence asi jako té slečny, co jí fretka vypadla dvakrát z nějakého patra a teď musí uklízet její bobky, protože fretečka díky úrazu zřejmě nekontroluje své vyměšování.
Celkově si nemyslím, že by tady někdo někoho odpuzoval útočnýma řečima, spíše je to proto, že mají k těm zvířatům větší vztah jak člověk, kterýmu se jedna fretka ztratí a druhý den hledá inzerátem novou.
Jinak jestli je 84 tvůj ročník, tedy 26 let, je tvoje vystupování taky zarážející. Milion smajlíků, řeči a narážky o tom, kdo potřebuje chlapa...to je tak na 16 let.

víte, od čeho jsou smajlíky ?
asi ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
milion ? tady někdo na svůj věk až moc přehání... vidíte, všechno se dá napadnout, když se chce a vy zřejmě chcete ...

vzdávám to. nepochopila jste to ani jediná. :!: :?: vůbec neberete v potaz to, že smutek a snaha NĚCO rychle udělat s člověkem někdy zamává .... a to, jestli je vám tolik nebo tolik na to nemá vůbec vliv .... no honem, zase to okomentujte .... se zase pobavím, opravdu mě to tady zklamalo :cry:

a k tomu chlapovi ? ..... no jistě, hoďte to na mě :| přitom jsem to nenapsala já ... ale to je jedno, vy si tady stejně něco najdete .... narážky .... jaké ? .. panebože :!:

mrzí mě to, ale takhle to vůbec dopadnout nemělo.

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 13:42 

veronika84 napsal:
boža - přesně jsi vystihla, co daná situace pro majitele freťulky znamená ... :mrgreen: a ano, už se mi tu několikrát stalo, že "dáma" yasmin všechno ví, všude byla, ONA JEDINÁ je ta NEJ ...... takové miluji !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ale co, otrávit den si rozhodně nenechám, ať si žbleptá co chce .... třeba to někomu přijde chytré a já nevím co .....

yasmin - potřebuješ asi chlapa, nic jiného v tom nevidím :cheesy: :cheesy: :cheesy: a neber to zle :cheesy: to je pravda pravdoucí ..... tak to u žen bývá :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: :cheesy:

pěkný večer :wink:

chceš říct, že tohle si nepsala ty? :lol:

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 13:52 
 E-mail  Profil

veronika84 napsal:
Tak a dost, tohle je přeci úplně zbytečné.

Pokud jsem někoho urazila, omlouvám se ....

Kdo chce, pochopí, kdo ne, bude tady psát rádoby-moudré romány a já nic nezmůžu ... co člověk, to názor ...

Ve zktratce : ta bolest je tak veliká, že bez rozmyslu hledáte nějaká řešení, jakákoli ... stává se to většině lidí ... samozřejmě krom těch dokonalých ... nebudu jmenovat ...

Nechtěla jsem vyvolat nějaké spory, ale také jsem nečekala v tak ošklivé a smutné chvíli tak zlé věty od (zase použiji to slovo) rádoby "dobrých duší" fretkařů .... no nic .... příště se toho vyvaruji a nebudu na určité lidi vůbec reagovat, každý máme nějaké vyjadřovací schopnosti a bohužel (bohudík ?) je nás tu tolik, že se nikdy nemůžeme 100% shodnout ....

FRETEČKU JIŽ NEHLEDÁME ...

A jsem hooodně poučená pro další vyhrocené situace ... takhle už to řešit nebudu - tím takhle, myslím, shánění freťulky tady!

Pěkný večer a pevné nervy všem :wink:

zofiro - ano napsala, omlouvám se .... uz v tom mam sama zmatek.
ale viz citace nahore : pokousela jsem se uz omluvit a psat slusne, aniz bych nekoho cilene urazela a bylo to k necemu ? nebylo. mejte se tady hezky. je spousty jinych serveru, kde se chovaji k nove prichozim lepe, slusne, bez chytrych poznamek a posklebku. to je muj nazor, tak ho prosim respektujte, ja respektuji vas, prestoze nemuzu souhlasit, tak jako vy nesouhlasite se mnou, ale tak to proste lezi a bezi.
bohuzel (spise asi bohudik) nemam tolik casu, abych tu vysedavala a resila nesmysly o urazkach atd.
vemte to jak uznate za vhodne.

nashle.

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 13:57 

Veroniko: to ze tady nekdo pise v 1hod v noci neznamena, ze chlapa potrebuje :lol: Kazdy ma jiny rytmus a nekdo chodi spat ve dve rano a jiny treba uz v osm ;)
A k te tve vete yasmin - potřebuješ asi chlapa, nic jiného v tom nevidím :cheesy: :cheesy: :cheesy: a neber to zle :cheesy: to je pravda pravdoucí ..... tak to u žen bývá :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: :cheesy: pouze dodam - asi v tom pripade potrebuju zenskou, kdyz jsem uz par let s tim svym chlapem ;)

Obrázek

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 14:04 

Už se opakuju, ale....nemyslím i, že by tu měl někdo "chytré poznámky" nebo chtěl urazit a nebo se poškleboval. Prostě jsou tu lidi co mají svá zvířátka moc rádi a jsou na ně hákliví, proto nechápou, že někomu uteče fretka a hned shání druhou někde na foru. To je celé.
Navíc jsi byla i přistižena a usvědčena, že urážet (s těmi chlapy a pod) jsi začala ty a ještě před tím tvrdíš, že ne (zrráta paměti), ovšem v psaném textu se lže jen těžko.
Já si myslím, že ti holky, co se týče utečené fretky (co dělat a pod) poradily naopak maximálně v druhém vlákně, nehoda se stane. Kámen úrazu nastal, když jsi založila druhé vlákno, ve kterém jsi začala hledat fretku, což nechápu ani já. A výtku z nezodpovědnosti nepovažuju za osobní urážku. S těmi jsi začala ty, to jen pro pořádek, protože jsi tuto výtku neunesla a urazila se jak malá holka a začala kopat kolem sebe s "velkými fretkaři" a rozdělováním chlapů a pod.
Věřím, že za to tě nikde na foru nepochválí, ale zkusit to klidně můžeš.

http://pejan.rajce.idnes.cz/Mladata_2010/
http://old.stream.cz/?m=video&a=user_vi ... _id=164416

OdeslatNapsal: 26.Led.2010 - 16:50 
Site Admin

Diskuze spadla opravdu někam kam neměla.

Důležité je, že se fretečka opravdu našla a nebyla venku příliš dlouho.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté, nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2