pejan napsal:
:roll: příště ještě přidej 50 smajlíků.
hrajete, ano hrajete, na VELKÉ fretkaře a neumíte ani pochopit takovou základní věc, jako je ztráta a smutek ....
Milá žabko, já si ve svých 40ti letech fakt na nic nemusím a je mi jedno, že mi neříkají "fretkař", mám ty zvířata ze zcela jiných důvodů.
Obávám se, že ztrátu a smutek tady spíš chápou více než ty, protože nechápou, že v jednom vláknu ti uteče fretka někam do mrazů a v druhém už sháníš novou, to nebere hlava ani mně. To je benevolence asi jako té slečny, co jí fretka vypadla dvakrát z nějakého patra a teď musí uklízet její bobky, protože fretečka díky úrazu zřejmě nekontroluje své vyměšování.
Celkově si nemyslím, že by tady někdo někoho odpuzoval útočnýma řečima, spíše je to proto, že mají k těm zvířatům větší vztah jak člověk, kterýmu se jedna fretka ztratí a druhý den hledá inzerátem novou.
Jinak jestli je 84 tvůj ročník, tedy 26 let, je tvoje vystupování taky zarážející. Milion smajlíků, řeči a narážky o tom, kdo potřebuje chlapa...to je tak na 16 let.
víte, od čeho jsou smajlíky ?
asi ne
milion ? tady někdo na svůj věk až moc přehání... vidíte, všechno se dá napadnout, když se chce a vy zřejmě chcete ...
vzdávám to. nepochopila jste to ani jediná.
vůbec neberete v potaz to, že smutek a snaha NĚCO rychle udělat s člověkem někdy zamává .... a to, jestli je vám tolik nebo tolik na to nemá vůbec vliv .... no honem, zase to okomentujte .... se zase pobavím, opravdu mě to tady zklamalo
a k tomu chlapovi ? ..... no jistě, hoďte to na mě
přitom jsem to nenapsala já ... ale to je jedno, vy si tady stejně něco najdete .... narážky .... jaké ? .. panebože
mrzí mě to, ale takhle to vůbec dopadnout nemělo.