Ahojky, já měla ze seznamování Chiquittky s Kesseykou hrůzu
Když sme Kess dovezli, nechali sme ji v přepravce a Chika se k ní pomalu přibližovala, vždycky čichla a zdrhla pod gauč - tohle udělala několikrát
Potom sme Kess pustili ven, Chika si ji očuchávala a pořád utíkala pod gauč
Přes noc byla Kess v přepravce, spolu bych si je hned netroufla dát dohromady a taky sme čekali na furret tower, aby měli holky dostatek místa
Když sem je na druhý den pustila, tak se do ní Chika začala pěkně zakousávat a to se mi samozřejmě vůbec nelíbilo, Kesseyka byla malinká a nedokázala se ubránit
a tak sme to zkoušeli pořád, vždycky sem je oddělila
Když přišla klec tak sem jim ju nechala neprůchozí,nějak sem se bála aby se něco nestalo!Tak po týdnu mě to přestalo bavit a tak sem holky nechala spolu lítat, ze začátku se mi to vůbec nelíbilo a nejen mě, přítel byl snad víc hysterickej než já
, vypadalo to hrozně, ale ony se srovnali, nakonec sem zjistila, že to jejich kousání nic neobnáší ani na jedné nebyla známka pokousání
a tak si na sebe pořád zvykali a den ode dne to bylo lepší, teď jsou nerozlučná dvojka
Spinkají spolu pořád, málokdy spí odděleně a dokonce sem je viděla pít zároveň z jedné napaječky, sem myslela,že to nejde, ale ono jde
Jsou to naše milovaný holčičky