mne osobne sa nepáči prísada ,,přírodní chuť", ktovie čím je to dochucované... a tiež by mohli mať viac tuku
Citace:
My těďkom krmíme hlavně Brit Care kitten.
Nejlepší byla Acana kitten, ale to ještě v době než firma zrušila koncept pro koťata a rozdělila Acanu pro kočky na tři chutě. Mám za to, že kvalita mírně poklesla, alespoň co se krmení Acanou fretek týče a cena rapidně stoupla.
Ontariem kitten jsme nějakou dobu krmili také, ale fretky po něm po čase dost zhubly a nešlo o sezónní projev.
Přešli jsme na Brit Care a jsme s ním hodně spokojení. A tak jsme postupně na Brit care přešli i u našich psů a koček. A v porovnání kvalita cena je na tom dost dobře.
Jordi, to si mi teraz nasadila chrobáka do hlavy... aj Kodo v poslednej dobre dosť schudol, Ontariom kŕmime od jari takže neviem či na tom má podiel Ontario alebo len zhodil zimný tuk... schudol z 1950 na 1750g
...každopádne, jedine čo sa mi na týchto granuliach nepáči je to, že sú podľa mňa povrchovo prisoľované... občas ,,ochutnám" a sem tam narazím na zrniečko soli... ale zas to až tak tragicky neberiem, predsa aj fretky v malej miere potrebujú minerály
práve na tu Acanu sa my chystáme prejsť, podľa zloženia je tam najviac mäsa zo všetkých granúl pre mačiatka a fretky... len ta cena