Preplakala som koli nemu cele vianoce, bolo to velmi tazke rozhodnutie, ale ked uz aj veterinar, ktory sa v tom vyzna, mi poradil ho vratit, ze by to nebolo dobre, keby ma este viac pokusal, tak asi vie o com rozprava.
Dakujem, ze mi chcete pomoct, ja si to velmi vazim, no ked napisete, ze skonci ako potrava, nieje to pre mna velmi jednoduche. Ked vidim v izbe to prazdne miesto po klietke, pri ktorej som sedela v kuse 4 cele dni, vzdy sa mi tlacia slzy do oci. U toho veterinara, ma objimala ta sestricka, ked videla ako na tom som a v zverimexe som nevladala volat s vlastnym otcom. Mamicka to musela vybavit. Vsetko by mozno bolo v poriadku, lenze ja som jedinacik a od malicka som mala vstah ku vsetkym zvieratkam, strasne mi chyb Fredy, hoci som ho mala len 4 dni. A je to aj varovanie pre as, aby ste si vzdy dali pozor na to, co kupujete, ja som na to uz doplatila a dost skaredo. Nasi ma chceli potesit, lebo vedia ako strasne mam rada zvieratka a ze som tu fretku strasne chcela a nkoniec to boli asi tie najhorsie vianoce, ktore som skoro cele preplakala. Je to uz za mnou, a je mi aj trosku lepsie, zivot ide dalej, no nikdy sa nedozviem co je s Fredym. Urcite nezanevriem na fretky, naopak, myslim si, ze toto mi len pomohlo najst skusenosti a uvedomit si to, ze zvieratka, o ktore sa stara clovek zo zerimexu, ktory chce na nich len zarobit, tak ze tie zvieratka tam vobec niesu stastne. Uz si skusam zhanat mlalicku fretku a budem sa snazit jej nahradit to, ze koli mojej neschopnosti a nezodpovednosti predavaca, sa teraz bude Fredy trapit bohvie kde. Chcem aby ste vedeli, ze sa koli tomu strasne trapim a aby ste si vazili kazdeho ziveho tvora, pretoze nikdy neviete, co sa moze stat. Dakujem za vsetko, ked budem mat malickeho, isto sa sem pridem pochvalit, aky je super. Papa
|