Janda napsal:
Tak jsme preci jen dali na pani doktorku jeste po dlouhem povidani a dohadech.Pry pro fretecku je mnohem vetsi zasah do organismu hormonalni ukoncovani ktere nemusiani zabrat/pry horm.injekce nema vubec rada/a pak jeste kastrace nez rovnou kastrace na zacatku rije.Debatili jsme a probirali vse ohledne vetsimu riziku prokrvani delohy atd.Nakonec jsem tedy souhlasila
,ze na kastraci prijdem.Venovali se nam skoro 3.h.kastrace probehala bez jakychkoliv problemu.asi hodinu po prijezdu se jiz fretecka s chuti pustila do basteni.Dnes druhy den po kastraci jsme jeste trosku ospalejsi a moc se nam zatim nechce behat,ale mame se jinak k svetu.odedneska mam take davat fretulce antibiotika/to bude boj/Jen jsem z tech vsech instrukci co nam pani doktorka dala zapomela za jak dlouho mame prijit na vyndani stehu.Nevite prosim za jak dlouho se chodi na stehy?
Janda: my jsme také říji neukončovali, jelikož naše vetka taky nepodporuje hormonální ukončování říje - ale já se k tomu tady na foru nevyjadřuju, protože spousta lidí s tímhle nesouhlasí. Ale vetce, která operace prováděla věřím a proto jsme holky kastrovat nechali. Každopádně držím palce, ať se rychle uzdraví. My sme byli na vyndání stehů po 8 dnech. Jinak pokuď ti nebude chtít ATBjíst, tak zajdi k obvodní lékařce a nech si předepsat CEFACLEN - jsou to ATB, které jsme dostali my po kastraci, jsou to dětská antibotika, která chutnají sladce a po jahodách a fretky to rády baští. Přikládám ti sem fotky...Jen ještě dodám, že ta ATB musejí být v lednici! Naše fretky ATB přímo vyžadovaly