yasmin : pochopila jsem, že v tom je lehký humor
svata : to je dobře ,že tvýmu to tolik nevadí , možná proto, že mu doma neběhá nějaká fešanda
to bys potom měla doma smutnýho fretáka,tak jako já,nebo jak píše Yasmin,jenom znásilnuje! a když nemůže , tak ho nezajímá nic,hračky atd....obávám se i toho,že to u nás nepřestane ani po kastraci ,jak psala Jordi
- protože je násilník už od malého mimi - své sourozence už v pelechu neustále obtěžoval byl fakt chlípník už u chovatelky a doma tuplovanej
mě tu moji rebeku znásilnoval nepřetržitě ale ted už jde fakt do tuhého,můj také není kousavý,ani zlý,občas si mě něžně chce odnést do pelechu chytne mě zoubkama za prstík a lehce táhne,na mě je hodný ale když ho to chytne a chvíli jsou spolu byl by jí schopný snad zlomit páteř !!!nebo nějak ublížit ...no chlap když neni po jeho,no
no bylo by to na román,my kastraci asi uskutečníme v polovině února ....přijde mi ,že začal méně jíst a to je u něj divné !!!!! a neobvyklé a dnes jsem snim musela absolvovat půlnoční výšlap kolem baráku,byl jak šílenej furt lítal ke dveřím koukal na mě jako že tak jdem,nebo co,tak jsem musela,no a už je zas tolik hodin,hlavně že fretmen je spokojený ,mohl se plazit a zanechat své značky ve sněhu !!!!furt jenom prudí a spát se mu rozhodně nechce
chjo