Kutscherka napsal:
k tomu jestli kluka nebo holku...myslím si že pro začátečníky jsou méně nároční samečci.....U samičky mužou nastat komplikace s říjí, falešky, záněty děloh...já osobně jsem se zamilovala do kluků...převážně v zimě jsou to takoví chumdelatí medvídci, líní, mazlivější...jsou oproti samičkám o dost větší (většinou), méně akční.... ale někdo zase muže milovat ty malé lasičky co skáčou kde se dá a jsou asi i o dost hravější než samečci..
ale já prostě ulpěla k chlapečkům a určitě u nich po nějaký čas zůstanu...
moji dvoukiloví medvídci...teda aronek přes zimu měl přes dvě kila, ted po línání a kastraci trochu shodil a Bruno který má necelé tři měsíce už Aronka dohání a vypadá to že bude možná ještě o fousek větší...
už se těším na zimu až naberou tukové zásoby a zase budou ty lenivé kuličky co sotva chodí
Souhlasim, taky jsem se zamilovala do naseho samecka Ferdika, je to mala chundelata kkulicka co neustale skace a kvoka, chce si vynutit pozornost a kdyz uz je unaveny z behani po dome , tak se stoci na malem koberecku do klubicka kam si predem odtahl nejaky kus obleceni a spi tam
At uz je to jakekoliv zvire, vede u me vzdy samec