Žabka napsal:
Psala jsem ti mail, myslela jsem, že se to tak k tobě dostane dřív, ale očividně ne. Kde přesněji se freťák ztratil? Komořany jsou velké... Bydlím v Modřanech a každý den chodím se psem na procházku, často i do Komořan, tak se můžeme podívat kolem místa, kde se ztratil, pokud napíšeš, kde to bylo.
Včera jsme šli podél řeky a byla jsem se podívat u trati a zastávky v Komořanech, nic jsme neviděli, ani letáčky, takže předpokládám, že se ztratil někde v jiné části.
Ahoj, moc děkuju. Ztratil se v Krupné ulici, včera jsem se dozvěděla, že ho viděli toho 11-ctého v parku u hlavní silnice a pokračoval dál směrem k lesu. Na další stopu nás navedla jedna pani v krámě, říkala, že jí běhal po zahradě, ale když k němu šla, tak utekl přes plot na jinou zahradu. To bylo u tzv kolonky ta ulice se jmenuje u cihelny. Hned nad tou ulicí je les, takže se zaměřuju na les a místo, kde ho viděli naposled. Kolem řeky jsem letáky nevylepovala, dala jsem je jen na zastávky a různě možně po té části, kde se ztratil a kudy vede les. Lesem se může dostat do Modřan nebo na Točnou k letišti. Nevím už co mám dělat, lidi v téhle části jsou informovaní, ale nikdo nic neviděl.Zítra mám ještě jednou volat myslivcům jestli ho třeba nenašli oni. Na letáčky jsem vypsala celkem vysokou odměnu, tak doufám, že na lidi zapůsobí a budou se trochu snažit.... Co víc mám ještě udělat??? Jinak děkuji všem za jejich podporu, velmi si toho vážím!!!!
Příloha:
nic.jpg [ 82.38 KIB | Zobrazeno 2546 krát ]