Zdravím... V sobotu jsem si všimla, že moje Aminka má něco s uchem, nejdřív jsem si myslela, že jí tam kousl Shelby, ale pak když jsem se líp dívala, tak jsem tam neviděla ranku, ale zevnitř z ucha jí tekla taková nažloutlá mazlavá tekutina, která pak zhnědla a ztvrdla, takže to vypadalo jako krev. Byla jsem na chatě a tam o žádném veterináři nevím a ani se mi nechtělo k nikomu cizímu chodit...(poslední dobou slýchám jen o tom jak někomu veťák uškodil) Takže s ní jedu až dnes k večeru k našemu doktorovi. Chtěla jsem vědět jestli už se vám to taky někdy stalo?? A taky jsem někde na internetu četla, že některé kapky do uší se fretkám nesmí dávat... ale nevím které
A taky jsem četla něco o očkování na psinku... Byli jsme na očkování minulý týden ve čtvrtek- vet jí očkoval vakcínou Nobivac a říkal, že s tím mají dobré zkušenosti u fretek... Nemůže to být reakce na očkování? Taky jsem ještě přemýšlela jestli to nemá z vody, což ale pochybuju, protože jí občas napouštím vodu do lavoru a ona se v ní čvachtá a nikdy se jí nic nestalo... Jenže minulý víkend jsem s ní byla na procházce a našla jsem malé jezírko- voda byla čistá a přitékala z lesíka, tak jsem ji tam pustila ať se osvěží, jenže to už se mi zase zdá dlouhá doba na to, aby se jí to objevilo až teď
Jinak jsem si nevšimla, že by si to ouško nějak drbala.. Zatím jsem jí to jen potírala a čistila heřmánkem- nedávala jsem to dovnitř do ucha jen zvenku, tím snad nemůžu nic zhoršit... Moc děkuju za odpovědi!!!!!