Jak je ta tvoje freťulka stará? S fretkou ujít nějakou trasu je docela oříšek
Většinou si dělají co chcou a chodí tam kam chcou a rozhodně je nezajímá, že my chceme někam jinam
takže já s freťulema chodím ven jen kvůli nim, aby si poňufkali a pohrabali
občas se zadaří a chodí za mnou poslušně jako pejsci, ale to jen vyjímečně... Jinak ze začátku byl s postrojkem problém.. U toho mladšího to bylo v pohodě, ale Amálka se z postrojku vždycky vyvlíkla, takže jsem měla strach s ní jít ven, aby mi neutekla... To jsem taky ještě nevěděla, že ten můj postrojek je na ho*no
Já měla takový ten co se posunoval podle velikosti a ona ho po čase povolila a prostě zdrhla, tak jsem našla na netu přímo na zapínání podle potřeby... Takový kožený do kterého se dá udělat i dírka, aby dobře seděl, netlačil a aby fretka neutekla. Našla jsem to na
http://www.obchudekumajdy.cz v sekci jedeme na výlet, myslím, že na druhé straně.. Je jich tam na výběr hodně a mají i pěkné barvy. Já jsem s tím spokojená. No a jinak pokuď se ti malá s postrojku vyvlíká, tak s ní ven zatím nechoď.. Já to dělala tak, že když jsem ji měla puštěnou doma, tak jsem jí ten postrojek navlíkla a nechala ji v tom chvíli běhat ať si na to zvykne a teď už si toho vůbec nevšímá a nesnaží se mi vyvléct
Tak držím palce