ahoj, tak sa opat po tyzdni ozyvam
myslim, ze Kodik si uz celkom zvykol
dneska sa mi po prvy krat nechal chytit bez pokusu o uhryznutie, co je velky uspech
dokonca sa nechal aj hladkat a skrabkat, mala som ho totiz na kolenach a papal pastu, potom sa mi zacal valat po kolenach a hrat sa na pritulnu macicku
naramne som si tych 5 minut uzila
za gaucom si spravil obrovsku hromadu granul, netusim preco to robi v takom enormnom mnozstve
pristup ku granulam ma cely den a taktiez ked je hladny, nazere sa z misky
mam ale kopu otazok a nechcem kvoli nim zakladat nove temy, pripadne vyhrabat tie stare, tak ich pisem sem:
mam moznost odberat nemecke granulky Frettchen4you, mali by byt najkvalitnejsie na trhu, len sa mi zda, ze je v nich prilis vela bielkovin - 40%, nemoze to sposobit problemi s oblickami?
zatial krmim royal caninom kitten 36, myslite ze je vhodne pri nom zostat?
je normalne, ze sa mu vobec nespinia uska? mam ho uz 3 tyzdne a zatial som mu v nich nevidela ani trochu usneho mazu
su dobre na strihanie pazurov kliestiky tvz. gilotinky? tusim som niekde citala, ze pre tenke drapky moc dobre niesu, lebo ich štiepia, ale zas pre samcov sa osvedcili, mate s tým niake skusenosti?
a inak, ako zistim, kedy sa fretka len hra a kedy to uz mysli vazne?? niekedy ked sa spolu hrame tak mam pocit ze je to uz skor boj, aj ked Kodik pri tom skace, obcas aj zakvoka, a teiz zvykne vydavat zvuky ako zadychany pes
ale ked ho vidim ako s tymi jeho zubiskami cvaka a chniape, normalne sa ho bojim
vizera dost agresivne, ale pevne verim ze on to tak vazne nemysli
tak to by bolo zatial vsetko, vopred dakujem za vsetky odpovede