Dodi napsal:
Díky že reagujete - jenže ono se to nedaří více lidem a jelikož se na to pak vyprdnou, tak v tom registru máte úplně zcestný informace - loňské vrhy nemají nové majitele, protože se k nim chovatel, který je zadával už nedostal...chápu, že toho je hodně, nebo spíše nový systém není vychytaný.
V novém systému dochází k jedinému problému a to je přihlašování některých starých uživatelů, týká se to asi 10ti případů z celkového počtu 2 000 chovatelů.
Dodi napsal:
Co je potřeba - aby se chovatel dostal k fretce, kterou zadá a mohl u ní změnit - spíše přidat pak majitele
Pokud jde o změnu majitele, tak to může udělat jen administrátor.
Dodi napsal:
A co se týká adminů - tak nám to opravdu nikomu ani mě ani Heně už nefunguje - nemůžeme se přihlašovat - u mě víc než rok - vloni jsem nezadala nic, zadávali si chovatelé sami svoje odchovy - asi tam bude ten problém
Zrovna jsem to ověřil a funfuje to. Nikdy neměl nikdo z adminů omezený ani zablokovaný přístup. Buďto jsi zapoměla přihlašovací údaje. Nebo nevím. Jen upozorňuji, že adresa pro vstup do administrace administrátorů je jiná (ale neměnila se, je jiná odjakživa), než kde se přihlašují běžní uživatelé. Takže pokud se snažíš se svými administrátorskými loginy přihlásit zde
http://fretka.kom.cz/admin/, tak to Ti fungovat nebude. Posílám Ti loginy a správnou adresu SZ.