Tak vás tu Všechny zdarvím
Hrozně dlouho jem tu nebyla a za tu dobu se u nás udála jen jedna malinká změna. Náš Matýsek č.2 už je vykastrovaný,jeho váha před kastrací byla 1950g tak jsem zvědavá kolik nám po ní zhubne. Jůlinka si drží svých 790-800g jak kdy malinko jí to kolísá asi podle toho jak se zrovna nabaští
No po čas Matýskovi říje jsem je musela přes den držet odděleně protože ju chtěl chudinu pořád znásilňovat,naštěstí k tomu stačila jen malá úprava jejich příbytku...zadělala jsem jeden průlez v kleci a hned mám jedno samostatné patro.Jsou spolu jen když jsou na volno to se mu má Jůlie kam schovat když už ho má plné zuby
No manžel o tom ještě neví ale já už pomalu plánuji pořízení 3 fretečky a vím určitě že to bude samička a chtěla bych tchořku nebo možná i jinou barvu, ale né albínku tu už jednu máme. Myslím si že mi to projde protože manža je z Julči úplně hotovej dneska na ni šišlal jak na mimino a mazlíkoval se s ní,s Matýskem si tak nehraje Julču má radši tak jsem si říkala že mu pořídím ještě jednu..teda sobě. Už pročítám inzeráty a koukám taky po útulcích,nebráním se ani adopci na miminku netrvám ráda dám domov i nějaké opuštěné fretušce
Přidám ještě pár nových fotek smraďošků