Ahojky, no já nevím, máme fréťu chvilku,ale obojek bych asi nedávala, fronline je dobrý,ale lepší ,než sprej (který pokud já vím, se stříka na celé tělo,což si myslím je pro fretky nebezpečné), jsou spot-ony, ty se dávají mezi lopatky, s Fronline mám dobré zkušenosti u psů, ale bohužel nemá moc velkou trvanlivost, tj. mě největší účinnost vydržela cca 1měsíc, pro kočky nevím jestli se vyrábí. Navíc oproti obojkům má výhodu, že nesmrdí
. Funguje na tom, že se skrz kůži dostane do těla a tím pak nějak ty breberky odpuzuje, oproti tomu obojek, já třeba (opět u psů) úžívám Killtex, ten je super má vysokou účinnost cca 5měsíců, klíště se sice přisaje, ale ihned umírá, takže vlastně se nanapije a tím přes své sliny neinfikuje zvíře. Naproti tomu u spot-onu se mi stávalo,právě po tom cca měsíci, že bylo i napité, ale u fretek to asi jinač než spo-onem nepůjde (si myslím teda já). Spot-on stojí cca ná mé 40kg psi 200,-. Takže pokud je i na kočky, tak bude levnější asi
, jinak otrávit se může pukud to olíže (po pár hodinách už né), takže i při aplikaci pozor, jinak u Fronlinu je návod, konkrétně u toho spreje je to jeden střík na jedno kg, takže opět nepraktické páč tím celou fréťu pořádně nerozetřete, takže můj názor jednoznačně vede Spot-on
. pa
PS: Já ještě po každé procházce vyčesávám kožíšek, zatím totiž nepoužíváme žádný přípravek