Zdravím všechny. Hledala jsem všude na internetu a odpovědi jsem se stejně nedopátrala, tak snad mi pomůžete tady.
Včera jsem si přinesla domů druhou fretku. Mám roční holčičku Amálku a teď jsem si pořídila kluka, který se narodil 12.5... Myslela jsem si jak to všechno bude v pohodě a už jsem si představovala jak si spolu budou hrát, ale opak se stal pravdou. Amálka když ho vidí tak začne ječet a vyjíždí po něm, on je úplně v klidu a vůbec si jí nevšímá, ale ona je úplně nepříčetná. Dokonce jsme jim s přítelem postavili novou klec aby byli oba v novém a aby Amálka neměla důvod bránit si své území. Jsem z toho úplně na nervy, protože starat se o dvě fretky zvlášť, to pro mě bude něco
Nevím jestli to tím může být, ale Amálka je hrozný žárlivec a navíc je po kastraci a mám pocit,že má falešnou březost, protože (jako při každé/po každé říji) mě zase tahá všude pod peřiny a do pelechu,kde si spokojeně lehne na moje ruse a olizuje je. Při takových náladách se odemě nehne ani na krok,snaží se na mě vyšplhat a vzteká se pokaždé když ji přehlížím... Máte někdo podobnou zkušenost? Mám počkat až s ní přestanou burcovat hormony a pak je dávat k sobě nebo s tím mám pokračovat?? Hrozně mě to mrzí i vůčí ní, že jsem přivedla vetřelce.. Myslíte že si na sebe zvyknou? Moc děkuju za všechny tipy. Dominika