Tak já jsem zásadně proti prodejí zvířat ve zveriměxu, a u nás je pár takových fakt brutus, teď jsem si tak vzpoměla na jeden tam jsem byla minulý rok. Tak chci poprosit o toho emila na tu správu, kde se dají na dotyčného poslat kontroly. Protože ve Vítkovicích je jedna babizna, ta ma zverimex,kde teda má "pouze" andulky, ale co jsem tam byla tak jich asi 10 měla namáčklých v malé kleci, a ty andulky ani nepíply, byly už od pohledu nesvé , vystresované
Jinak fretky jsem zatím vyděla pouze v zvěrok..., kde byla dvě mláďatka. Jsou v kleci, mají sice pod sebou takové ty lísované piliny(válečky), ale rohový záchodek, papání i vodu, čistou klec,ale stejně si myslím, že takové zvířata sem nepatří. Slečny si s něma po večerech hrají, než jdou domů,ale fretky, vypadali znuzeně. Další hnus, zvěráč je v centru, tam prodávají i opičky, celkově na mě neudělal dojem, protože je tam na malý prostor na mě moc zvířat, větší savci jsou v kotcích (vykachlíkované, ve předu mříž),asi pro lespí údržbu. No a poslední je v centru města, pominu averzi vůči panímajitele, která sežrala moudro světa, ale mají tam dva nosály (své maskoty prodejny), opět vykachlíkovaný kotec, nosálové mají nevím přesně jak se tomu říká,ale myslím, že je to něco jako synrdom kotcových zvířat, které jsou v malém prostoru a běhají celý den tam a zpátky, fakt hnus !!!!