Zuzko, to máš pravdu, teď už je pozdě...Každopádně to mládě vůbec nemueslo být samo
A takhle zbytečně přišlo o matku
Někdy je lepší některé věci nechat na přírodě...máme tu kuny - a několik kolem domu a kdybych našla mládě, kdekoliv, nenapadlo by mě ho brát domů...O kunách u domu nemusí člověk vůbec vědět - tam kde se usídlí, chovají se velice slušně a tiše, aby majitel obydlí nevěděl, že tam jsou - z důvodu panického vystěhovávání kun z domů. Nám tu zničili pod střechou zateplení, tchán pořídil nějaké přístoje, co piští, říkala jsem mu, že jsou naprosto zbytečné, nedal si říct...kuny tu máme stále, máme krásnou půdu
Je tu dokonce past, taková ta klec, co se zaklapne, když zatáhne za potravu, ketrá je na ní nastražená...Jenže...někde se dočetl, že kuny jdou na jahody, tak jí tam prdnul tu jahodu, co jako jahoda nechutná a myslí si, že jí na to naláká...Už sem mluvila s několika chovateli, co měli problémy s kunama u kurníků - že jdou na rybí maso...přetlumočila jsem...a víte, já sem ta blbá, na internetu píšou jahody, tak tu máme v pastičce jahody, které jsou jen chemicky vyhnané
Kuna se toho za měsíc a půl co tu ta past je ani nedotkla
A když cokoliv podotknu, na co to tam je, dostanu akorát sprda...Ale to jsme už někde jinde...
Tím jsem chtěla říct, že to vypadá na to, že jsou zabydlené někde u domu téhle paní a ona o nich vůbec nevěděla (což je normální) my bychom taky nevěděli, kdyby nezničili zateplení a nám by neplesnivěla zeď ze sádroše....