Mám taký dotaz:
Občas,ako asi každá freťulka,sa môj Freďoš,vykadí aj vyčurá niekde,kde nemá,alebo niečo vyvedie,z čoho nás páníčkov trefuje šlak
,tak ho ťapnu po zadku,kričim na neho,že je to FUJ,že to nesmí a zatvorím ho do klietky.No a on si lehne do pelíšku a spí.Absolútne ma ignoruje a pripadá mi,že to ani ako trest neberie
.Spokojne spí a vôbec sa nepýta von.On si je asi istý,že mu aj tak potom otvorím.Tak som ho včera zatvorila a povedala som si,že otvorím,až sa uráčene prespí a bude sa pýtať von.No a bol zavretý neuveritelných 5 hodín a on stále nič.Tak som to nevydržala a otvorila som.On sa do dvoch minút vytiahol z klietky von a spokojne si pobehal po izbách a potom zaspal v skrini.No a dnes sa zas vykadil v kuchyni a vôbec ho netankuje,že je zas zavretý a spí.
Síce teraz má 7 mesiacov a už s ním hormóny lomcujú,ale takýto ignorantný prístup k zatvoreniu do klietky mal vždy,aj keď bol malý.Síce na záchodek chodí,ale mohol by tam zabehnúť častejšie,má 3 záchodky a používa ich všetky.
Má niekto tak ignorantského freťáčka ako ja?Aký trest by bol na neho vhodný,aby to pochopil ako trest za niečo,čo urobil zle?