Mám přes roční fretčí slečnu, naposledy měnila srst v léte a čekala jsem, kdy začne měnit na podzim nebo v zimních měsících. Dneska jsem si všimla, že měla chlupy na dece, a tak. Jemně jsem za ně zatahala a šli krásně ven. Když jí to jde takto ven, tak vezmu kartáč na srst nebo prostě jí to opatrně sundám. Zajimavé je, že záda a spodek šel krásně, ale předem kolem hlavy a předních tlapiček už ne. To, co mě ale trochu vyděsilo je, že ta srst jde dolů až holou kůži, před tím přeci jen , když línala měla kůži pokrytou jemným chmířím, které jí dorostlo a ztmavlo, ale tolhle nevím.Jinak ta kůže nevypadá nezdravě, takové lisátko:D Jestli jí to naroste nebo něco není v pořádku. Ven s ní nechodím, udržuju jí v čistotě, nemocná nevypadá nebo, že by měla něco na kůži nějaké parazity nebo tak. Já se rači ptám pro jistotu, teda vypadá divně
jak má vepředu tmavé chlupy vzdadu nažlotulé chmíří a do toho ty holé místa. Já jsem totiž pak přestala jak jsem zjistila, že ty chloupky jdou krásně ven ale je pdo tím holá kůže, tak je ta moje taková vypelichaná. Co myslíte holky?