Ahojte,
ako ste možno už čítali v jednej inej téme, kam som písala... možno sa onedlho stanem šťastnou majiteľkou fretičky
Mám mnoho otázok a ďalšie ešte len prídu
Hlavnou otázkou však je: žijem síce v Prahe, avšak cestujem často (raz za mesiac, mesiac a pol) na Slovensko k rodičom. Rada by som vedela, znášajú fretky takéto cestovanie vlakom/busom, zmenu prostredia? Osobne si myslím, že by to pre normálnu, zdravú fretičku nemal byť nejaký zásadný problém, avšak ako začiatočník si nie som istá
Žijem síce v byte s kamarátmi, kde takmer stále je niekto na víkendy doma; avšak sú chvíle, keď všetci z Prahy prchnú - napr. Velikonoce, Vianoce a vtedy fretička určite pocestuje so mnou na SLovensko. V najhoršom by som ju mohla nechať na tých pár dní u iných kamarátov v Prahe, ale asi by mi hodne chýbala
) Čo myslíte, čo by bolo pre ňuz najlepšie? Nechať ju pokiaľ možno radšej vždy v Prahe a necestovať s ňou alebo si ju môžem brávať so sebou na Slovensko? Ešte podotknem, že žijem v Bratislave, čo je od Prahy 4 hodiny cesty bus/vlak. A možno by sa nejaký člen rodiny obetoval a zabehol by po nás s freťulou do Prahy autom
Aká prepravka je pre freťuldu najlepšia? Taká tá klasická pre malé psy/mačky?
Díky vopred za rady a názory:-)