Přeji krásný den,musím se s Vámi podělit o jeden, pro mne velice zajímavý zážitek, který se stal při ranní procházce s mým freťáčkem.Freťáček má jméno ŠOTEK a jak už napovídá jeho jméno, je to všudybyl.Šotek má strašně rád procházky a taky si oblíbil nedaleký lesík za mým bydlištěm, je to pravá neupravená divočina, kterou Šotek strašně rád zkoumá, je zvědavý natolik, že téměř na každém kroku prozkoumá kdejakou díru, noru.Chodíme spolu pěkně poslušně na kšírkách a samonavíjecím vodítku. Včera zase byla zkoumačka. Zastavil se u jedné džuzny azačal si hrabat pelech, samonavíjecí vodítko jsem měla témeř nadoraz a najednou slyším veselé kvokání mého Šotka a velký tlak na vodítko. Vodítko se zaseklo a tak jsem Šotka tahala ručně. ÚÚÚÚf to byla dřina, poněvadž na Šotkově zadní noze visel tchoř
a paní se hned zamilovala. A to do tchoře, měl úžasnéě zbarvené brejličky okolo očí, byl sametově hladky a tmavý, spíše temně černý. KOžíšek měl heboučký, stačil mi na to jediný dotek, když jsem sundávala z kusadel tchoříka.Samozřejmě někdo namítne, že to mohla být nějaká"uprchlá" fretkaa velmi mne mrzí, že jsem si ho nevyfotila, měla bych nějakou památku. A když Šotek zjistil, že jsem zůstala celá opařena/zamilovaná tak začal kvokat a celý se třásla, nemohla jsem ho uklidnit.No tchořík mi ještě věnoval pohled z nory, když jsem se Šotečkem odcházela.A Šotek odnesl setkaní s divočinou téměř prokousanou zadní packou. Navštivili jsme veterinářku, ta Šotečka ošetřila a hned druhý den byl opět fita chtěl opět ven, asi za "kamarádem".Tot vše.
Po setkání s tchořem se mi v hlavě míhají otázky např.Zda se dá tchoř ochočit, "zachránit" a jestli je nějak nebezpečný, možná by za to stálo, milý admine, rozvést diskuzi na toto téma.Přeji krásný den aa ve středu si jdu pro kšírky, co jsem si u Vás objednala zdraví medylenka