Napadlo mě nové vlákýnko
Jelikož každý máme jiné zkušenosti, takže ráda bych se s Vámi o tomto pobavila
V čem freťule nosíte. Tady je můj vzor, jak bych si cca představovala Vaše příspěvky, díky moc za pomoc (každému z nás vyhovuje něco jiného a mě zajímá, co převažuje)
Pokud jdu krátkou vzdálenost na autobus a v zimě, vyzkoušela jsem tašku přes rameno - se zipsem na vrchu. Pokud nechci, aby vylézala ven a nebo spí, tak je napůl zapnutá. Freťulce se to moc líbilo, chvíli koukala ven a potom si sama uvnitř hrála a pak šla odpočívat - ale většinu času kukala ven.
Pro - do tašky nejde studený vzduch, nejsou v ní otvory jako v přepravce, tudíž na freťuli netáhne - podle mě dobrý nápad pro lidi, co nemají auto a přepravují se autobusy a vlaky. Uvnitř tašky je totiž teplo a freťule se v ní ohřeje.Další dobrou věcí je, že na tašce jsou dvě kapsičky, kam si může člověk dát peněženku, klíče a popřípadě vodítko. Na popruhu je i kapsa na mobilní telefon.
Další věc, co používáme, je přepravka - tu používáme na delší vzdálenosti při jízdě autem. Fretečky se tam uvelebí, nemůžou z ní vylézat. Jediná nevýhoda, oproti té tašce je právě to, že do ní proudí tolik vzduch - v zimě a není v ní žádný úložný prostor na věci, co táhne člověk s sebou.
A také tu máme ještě jednu tašku, ta je vhodná ale jen pro převoz jedné freťule
Je šitá pro jednu