No popravdě , z jakych podmínek ke mě přišel si netroufam tvrdit ,, ale když jsem na něj poprvé kouk bylo mi ho vážně líto byl strašně vyhublí,,a takový bez nálady , byl ve zverimexu kde pracuje kamaradka, stavil jsem se za ní ,říkala že asi hodinu před tím než jsem došel ji tam jedna paní odložila Matýska pač její dcera porodila prcka ,že pry by se o něj nemohli postarat tak ať ho někomu dá ,, když sem na něj kouk a v hlavě jsem si vybavil Mého prvního Freťáka (Káju) jež byl doma , no uděsný pohled ,,,byl strašně maličky a vyhubloučký a má tři roky ,, vzal jsem si ho hrozně zapáchal což jsem u Káji jsem popravdě ještě nezažil ,a od te doby co mam Matýska doma tak se ten zápach už taky neobějevil
,ale každopadně jsem ho vzal do náručí a hned jsem se do něj zamiloval byl ůžasný ,,je to suprový mazlík sam si vyleze na krk a tulí se ,což Kája nedělá je to ještě miminko ,co je strašně zvědavé a neposedné
, prostě byl to super zážitek ,,vzal jsem si ho teda ke Kájovi Domů a nebyl vůbec žádný problém oba se vzájemně krásně přivítali a teď jeden bez druhého ani ránu
byl jsem moc mile potěšen
Kája není sám má teď staršího Brášku a já dalšího Mazlíka ,,, akorád mě udivila tato změna barvy ( když jsem ho dostal byl celý hodně sytě žlutý, myslel jsem že je to nějaká jiná odruda barvy tak mě to teď udivuje je teď uplně bílý ) pač u Káji jak jsem psal to nebylo ,,teď jsou oba stříbrní a krom velikosti téměř žadný rozdíl vypadají na tom jednom vodítku když jsme na procházce úžasně
Káju mam asi 8 měsícu a Matýska asi třetí a u Obou se moc zvedla nálada co jsou spolu furt vyvádějí blbosti a jak si se mnou hrát a mě to teď děla velkou radost že jsou oba tak hravý a tak spokojení
,,,,,,tak mě tedy zajímalo jestli je to maličký chameleon a jeli možné bude li se mi zabarvovat do žluta každé zimní období ?? .. jinak moc děkuji za tak rychlou odezvu moc mě to potěšilo děkuji