Tal se zas hlásím
Dnes jsem se byla podívat na toho chudinku Fretíka,,,hrůza , děs,smutek:(
Je to klučík, ale je ve strašném stavu, vyhublí a zanedbaný.
Prohlížela jsem mu zuby a ouška tak ty měl v pořádku, žádný svrab nic což bylo fajn, mají ho zavřeného venku v kleci tak 2m na 3m, žádný pelíšek,jen taková malá butka a bylo vidět jak si tam snaží se podhrabat
Sáhnout na něj bylo zcela nemožný jen v rukavicích a kouše jak steklý,mno není divu mysku měl prázdnou, žádný granule prostě nic k jídlu, i přez rukavici to bolelo jak čert.Granule co tam měl vedle klece byly ke všemu psí ani nevim co to bylo za značku
Těžko říct jak dlouho byl hladový, podařilo se mi mu nasypat granulky do mysky dost vrchovatě, hned se do nich pustil musel mít chudinka hlad jako blázen.
Dostal i čerstvou vodu, tak sand dnes bude usínat s plným bříškem, Majitele jsem poprosila at se tam u něj aspon zastaví a nasypou mu granulky aspon nějak přez to pletivo, jelikož se ho všicí bojí, zkrz to jeho kousání,
Nevím co k tomu říci dál je mi z toho smutno
Bylo i vidět, že majitelé o něj nejeví žádný zájem mno hrozný.
Přikládám i pár fotek co se mi podařilo vyfotit s pomocí multivit,pastou. najdete je v galerii po uživatelem Zuzanka Ps: nevím jak vkládat foto přímo do pod text
Tak se omlouvam
petul: Mno nevim jak se chuděrka zvládne, ale nejsou schopní ho někam odvézt, budeš muset pro něj zajed, nedoporučovala bych ho žádnému začátečníkovi. bude s ním hodně práce a člověk bude potřebovat hodně trpělivosti, lidskou ruku oubec nezná, je dost vylekaný a porád se jen brání
Pro zvětšení kliknout na foto