Tak už jsme doma, bez Bělušky...Ta zůstala rovnou u Božií, protože v pondělí musí na kastraci. Je několik věcí, které sme se tam dověděli. Není na tom zas tak úplně hrozně...Teda jak se to veme...Opravdu je přeříjená...S tím jsme všichni počítali, ale podle dásní veterinářka říkala, že ještě není tak strašně vyčerpaná (dáseň byla růžová a to znamená, že má prý zatím ještě dost červených krvinek, což je prý kvůli následné kastraci třeba). Odběry krve bude dělat nejspíš v pondělí, před operací, dnes to bylo zbytečné. Běluška měla totiž horečku, takže dostala ATB. Po pořádném prohlídnutí toho krčku se zjistilo, že to vyloženě vydřené nemá - byla to usazená špína a maz, co jsem si myslela, že jsou strupy...Ale nechtěla jsem jí mordovat, když sem věděla, že na veterině jí budou stejně všechno prohlížet.Ten krček byl vypelichaný a nevím jak to nazvat...prostě rudý, jak kdybychom se o něco spálili...Dostali jsem ATB na neděli - to už si veme Boži do parády sama a Běluška dostane pigárko...Jinak máme úžasné fotky(akorát na ně musím počkat, protože je má v fotáku slečna, co bydlí kousek od nás a brala si dnes Mikiho od Božy), jak se malá mazlila...Ona bude (myslíme) opravdu vděčná holčička...Nechala se muchlovat asi přes 20 minut v Davidovo náručí...Zachumlala se do mikinky, nechala se hladit a lechtat na tlapkách...Očividně jí to mazleníčko chybělo