Ahoj
Mno já mám zas jednu zkušenost, také k nám přijela paní, a mi jsme od ní adoptovali fretáčka Fredyho, najdeš ho v naší galerii, paní byla z toho, že se ho má vzdát velice neštastná, ale její manžel byl pevně rozhodnut, že fretka musí pryč z domu, měli také dcerku cca 5 let a pry je také alergická.
Zkoušela jsem ji přemlouvat at si to rozmyslí, ale opravdu tam bylo vidět, i když ona řekla ,ano necháme si ho, tak manžel se na ní podíval a já věděla, že manžel neustopí ,paní prostě podlehla manželovo rozhodnutí, ale co k tomu říct, je to prostě její manžel mno
...Fredyho měli cca 2 roky myslím, a najednou po 2 letech přišli na to, že jsou alergický.
..mno nevim těžko jsme to chápali
Když budete myslet do budoucna, dcera jednou vyroste a bude toužit po nějaké zvířátku, proč jí ho brát ted, když jednou budete litovat
a Chuděrka Igorek skonči někde u nějaké rodiny, kde bude zavřený v kleci, bez pohlazení ,,mno hrůza na to pomyslet, říkáte, že je to jako druhé Vaše dítě,,,prosím nedávejte ho pryč....
A co se týká alergie,,opravdu doktoři to přehánějí já vím, že Vám jde o dceru na první místě já osobně mám také dceru a vždycky bych se rozhodovala pro ni, ale alrgie způsobují spousta věcí,,,může to být i blbej prac, prášek, šampon,mýdlo...cokoli
a zvíře v tom nemusí oubec hrát roli
Každopádně at Vám namluvíme co chceme i zkušenosti ze života,,,bude to jen Vaše rozhodnutí,,,,ale prosím myslete na následky...Vyberte mu fajn rodinu a po týdnu ho běžte jen navštívit jak se u nich má..at máte jistotu, že jste ho dali do dobrých rukou, Mějte se krásně,,,,a hodně štěstí