Právě jsem mluvila s paní veterinářkou, co se o freťulko momentálně stará. Od něděle žádné zlepšení, ba naopak možná se stav i zhoršil. Vybrali ji většinu klíšťat, ovšem stále má blechy a tak na 90 procent i svrab (to je v tuto chvíli druhořadé). Největší problém je, že se nedaří aby začala pořádně jíst. Podkožně jí každý den píchají vitamíny a antibiotika, byla na kapačkach, ale jídlo stále ne a ne pořádně přijímat. Dostává dietu A/D od Hills (aspon myslím, že se tak jmenuje), přemražené kuřecí maso, zkoušeli i jatra a tuňáka, jako doplněk nějaké namočené kočičí granule. Doporučila jsem Acanu kitten, chuderka musí je mít namočené, pry není tak silná aby je rozkousala, ale co jsem s ní byla v neděli, pořádně mě rafla, když jsem jí prohlížela, takže si myslím, že jí to jen nechutná. Moje fretky taky nesní nic na co nejsou od mala zvykle, myslím, že je to jen tím. Musíme prostě přijít na to co by jedla.
Jeslti máte někdo zkušenosti, budu ráda za každou radu, buď sem na forum nebo na mail:
alena.tauchynova@seznam.cz. Další informace budou asi až v pátek, o víkendu si jí budu brát domů do Ostravy pokud přežije.
Kdyby jste někdo z Ostravy nebo okolí měl volnou klec na půjčení, budu moc ráda, mám jen přepravku a tam by to nebylo pro ní pohodlné. Lidi co znám, kteří mají klece, tak v ních zrovna mají malé mimíšky.
Jinak děkuji všem co drží palce...bude to opravdu potřebovat